Fame Story: Αυτοί είναι… επίσημα οι καθηγητές της μουσικής ακαδημίας

Must Read

Το Fame Story ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο και η εκπομπή «Breakfast @ Star» μας παρουσίασε τους καθηγητές της μουσικής ακαδημίας.

Δείτε επίσης: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή του Fame Story και περιλαμβάνει ένα πρόσωπο που θα κάνει αίσθηση

Διευθύντρια της ακαδημίας θα είναι η Ηρώ, η οποία θα αναθέτει τα τραγούδια στους διαγωνιζόμενους και θα κάνει την αξιολόγηση τους στις live εμφανίσεις τους.

Καθηγητής Χορού και χορογράφος θα είναι ο Χάρης Κούσιος, ο οποίος θα τους διδάξει κινησιολογία.

Στην ακαδημία δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και η image maker, θέση την οποία θα αναλάβει φυσικά η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Η Μαρία Σολωμού θα είναι η καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης, ενώ την θέση του social media trainer έχει ο Φίλιππος Ιωάννου, ο γνωστός σε όλους Fipster.

Υπεύθυνος τμήματος φωνητικής θα είναι ο Άλεξ Παναγής, ο οποίος θα μάθει στους εκπαιδευόμενους πως να τοποθετούν τη φωνή τους, όμως θα υπάρξουν και δύο vocal coaches, ο λόγος για το Νικόλα Ραπτάκη και τη Στεφανία Ρίζου.

Την έκπληξη όμως θα κάνει ένας τραγουδιστή που έγινε ευρέως γνωστός από το μουσικό reality και αυτός δεν είναι άλλος από το Νίνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πρόταση για το fame story δέχθηκε η Άννα Δρούτσα για να αναλάβει την το ρόλο του coach ψυχολογίας των παικτών.

Guest εμφανίσεις όμως θα κάνουν και οι παλιοί παίκτες του Fame Story για να συζητάνε μαζί με τους νέους τι εμπειρίες που είχαν αποκομίσει από την τότε εμπειρία τους.
Από τα πρώτα πρόσωπα που θα δούμε είναι η Μάρω Λύτρα, τον Θάνο Πετρέλη και την Άσπα Τσίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This