Φάρμα-Η παίκτρια που αποχώρησε και ο έντονος τσακωμός της Μαρίας με την Έλενα: «Με ειρωνεύτηκε η @&*#»

Η στιγμή που η πριγκίπισσα έφερε σε δύσκολη θέση το Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Must Read

Έντονο ήταν το χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας καθώς η Μαρία Περπινιά, που είχε εκλεχθεί να είναι η πρώτη μονομάχος, δεν ξύπνησε με καλή διάθεση.

Η παίκτρια της γαλάζιας ομάδας επέλεξε να μονομαχήσει με την συμπαίκτρια της Έλενα Καραμβάση.

Παρόλα αυτά το άγχος της για να παραμείνει το reality επιβίωσης ήταν μεγάλο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Δεν ξέρω, έτσι ξύπνησα. Θέλω πάρα πολύ να μείνω εδώ. Θα προσπαθήσω να νικήσω, πιο πολύ επειδή με βλέπουν οι δικοί μου», είπε κλαίγοντας η Μαρία Περπινιά.

«Έβαλα τις σκέψεις μου σε μια τάξη. Θα τα δώσω όλα για όλα σήμερα. Και οι δυο θέλουμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι. Δε μου άρεσε η στάση της Μαρίας. Δε με ενόχλησε που με επέλεξε με πείραξε που δε με ενημέρωσε. Εγώ εκείνη την ώρα το έμαθα. Είχα την αίσθηση. Την έπιασα και της μίλησα για να τη βγάλω από τη δύσκολη θέση, κι εκείνη το έπαιξε μπερδεμένη. Δε θα επέλεγε άντρα. Θεωρώ ότι το έκανε όλο αυτό για να δημιουργηθεί μια ίντριγκα, ένα παιχνίδι του μυαλού», είπε η Έλενα με τη σειρά της.

Λίγο αργότερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στην Έλενα τα πλεονεκτήματα που έχει για τον αγώνα η συζήτηση όμως ξεκίνησε με χιούμορ και πολύ γλήγορα κατέληξε ο παρουσιαστής να νιώθει άβολα από τις απαντήσεις της παίκτριας.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Λοιπόν, αυτές είναι οι δοκιμασίες. Να σου πω… Το τηλέφωνο του πρίγκιψ, που το θέλω, το έχεις κρατήσει;

Έλενα Καραμβάση: Της πριγκίπισσας!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Της πριγκίπισσας, μια χαρά! Γιατί θα μας φάνε ζωντανούς.

Έλενα Καραμβάση: Και είναι και ελεύθερη, αν και βέβαια είσαι παντρεμένος… οπότε δε γίνεται.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Όχι, δεν θέλω πριγκίπισσα. Έχω τη δικιά μου πριγκίπισσα και είμαι μια χαρά.

Έλενα Καραμβάση: Κάποιον να της προξενέψουμε, ίσως; Είναι πολύ όμορφη!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τέλος με το κουτσομπολιό, πάμε παρακάτω.

Έλενα Καραμβάση: Να δούμε τις δοκιμασίες ε;

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ναι, πάμε στο δια ταύτα.

Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως δεν έχουν και την καλύτερη σχέση μεταξύ τους κι έτσι μόλις έφτασαν στο συμβούλιο, πολύ γρήγορα έβγαλαν τα μαχαίρια και η κατάσταση ξέφυγε.

Η Έλενα ήταν θυμωμένη με την Μαρία γιατί όπως ισχυρίστηκε δεν την ενημέρωσε ότι θα την επιλέξει για δεύτερη μονομάχο.

«Λυπάμαι, πάρα πολύ που πρέπει να αγωνιστώ μαζί της. Λυπάμαι που πρέπει να συνυπάρχω στον ίδιο χώρο μαζί της», είπε η Έλενα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε την Μαρία, αν είχε δεύτερη ευκαιρία να επιλέξει κάποιον άλλον παίκτη για να μονομαχήσει ποιον θα διάλεγε και η Μαρία απάντησε και πάλι την Έλενα γιατί θεωρεί πως της ταιριάζει αγωνιστικά.

«Γελάω απλά. Χθες, έγιναν πολλές αποκαλύψεις, αλλά δεν ήθελα να το συνεχίσω, γιατί ήμασταν όλοι κουρασμένοι, όποτε το παρουσίασα και εγώ ότι το είχαμε συζητήσει. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δε γνωρίζει τη λέξη ειλικρίνεια. Προσπάθησα να το προστατεύσω όλο αυτό γιατί είναι και μάνα δυο παιδιών», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα.

«Ειλικρινά ντρέπομαι που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Το ψέμα μπορεί να με βγάλει εντελώς εκτός εαυτού. Αυτή η γυναίκα έχει τσακωθεί με την αλήθεια, δεν ξέρει τι πάει να πει αλήθεια. Το να με κοροϊδεύει ο άλλος μέσα στα μούτρα μου μπορεί να με τρελάνει», είπε στην συνέχεια.

«Εάν το συνεχίσει μέσα θα την πιάσω από το μαλλί και θα την κάνω σβούρα, ε; Εμένα ψεύτρα δε θα με πει κανείς», είπε κλαίγοντας η Μαρία.

«Με πειράζει το ψέμα», της έλεγε η Έλενα, αλλά η Μαρία άρχισε να υψώνει τον τόνο της φωνής της, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η ειρωνεία. «Με η ειρωνεύτηκε η @&*#», είπε έκπληκτη η Μαρία στο κιου.

Το αγώνισμα ξεκίνησε, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, με καρφιά, η παίκτρια όμως που κατάφερε να νικήσει ήταν η Έλενα.

«Όλο το πακέτο σήμερα βοήθησε στο να χάσω. Όλο το παιχνίδι ήταν υπέρ της. Τρεις επιλογές ήταν δικές της, βάλε και μία που έβαλε στο παιχνίδι τον Βάιο, τελείωσα εγώ» δήλωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η 52χρονη επιχειρηματίας στην κάμερα για την αποχώρηση της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This