My Style Rocks-Εκτός εαυτού ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη Διονυσία Κουκίου: «Το έζησες το δράμα σου για σήμερα; Τα πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητας σου;»

Ξέφυγε η κατάσταση στην εκπομπή μόδας!

Must Read

Ένταση δημιουργήθηκε και στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks και πρωταγωνίστρια ήταν για ακόμη μία φορά η Διονυσία Κουκίου.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Σε έξαλλη κατάσταση η Διονυσία Κουκίου – Η νέα παίκτρια που εισέβαλε στο παιχνίδι

Το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να βαθμολογεί τις συμπαίκτριές της με τον ίδιο τρόπο, (βάζοντας σε όλες 3) καθώς όπως εξήγησε δεν έχει καταλάβει, υποτίθεται, ποια είναι τα κριτήρια για την βαθμολογία, γεγονός το οποίο έκανε έξαλλο τον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Εντάξει Διονυσία μου; Το έζησες το δράμα σου για σήμερα; Τα πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητας σου;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Στέλιος Κουδουνάρης για να ζητήσει άμεσα διευκρινίσεις η πρώην Σταρ Ελλάς. «Τα πέντε λεπτά μου, ναι. Θεωρείτε ότι ήταν δράμα αυτό που έκανες;».

Στέλιος Κουδουνάρης: Tα 5 λεπτά δημοσιότητας σου τα πήρες αφού δεν τα κατάφερες με τα ρούχα σου; Να δημιουργείς όλο αυτό το δράμα; Περίμενε τώρα, μίλησες, τα είπες και τοποθετήθηκες. Είναι δυνατόν μεγάλη γυναίκα να αφαιρεί από τον εαυτό της το δικαίωμα της βαθμολογίας; Γιατί βάζοντας σε όλες 3, απέχεις αδικώντας και τον δικό σου εαυτό και τις συμπαίκτριες σου που ντύθηκαν σωστά και αυτές που δεν ντύθηκαν σωστά και τα πάντα. Ακυρώνεις όλο αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι εδώ, γιατί; Για να βγάλεις αυτό το λογύδριο ότι κανείς δεν ξέρει και σε έχουμε μπερδέψει; Ποιοι; Όλοι εμείς έχουμε μπερδέψει εσένα; Που ήρθες με ένα κολάν και έχεις και απαιτήσεις! Αν αύριο, που θα έρθεις ωραία ντυμένη, σου κάνουμε εσένα το ίδιο θα σου αρέσει;

Διονυσία Κουκίου: Και βέβαια δεν θα μου αρέσει αλλά μην βάζετε λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει. Δεν είπα ότι δεν ξέρετε! Τόση ώρα αυτό λέω, εκτός κι αν δεν είστε εδώ! Λέω δηλαδή πως έχω να κάνω με τόσους ανθρώπους γύρω μου που γνωρίζουν και μάλλον εγώ δεν γνωρίζω πραγματικά και έχω μπερδευτεί.

Στέλιος Κουδουνάρης: Πολύ καλά κατάλαβα τι λες. Κάτι το οποίο έχει έναν ειρωνικότατο τόνο…

Διονυσία Κουκίου: Όχι, δεν ήταν ειρωνικό! Έτσι μιλάω! Αυτός είναι ο τόνος μου.

Στέλιος Κουδουνάρης: Όχι, όχι. Μια χαρά, έξυπνη κοπέλα είσαι, μια χαρά τα λες, προσπαθείς να δημιουργήσεις εντύπωση και, επειδή σήμερα δεν δημιούργησες καμία εντύπωση με τα ρούχα σου, προσπαθείς με άλλους τρόπους. Αυτό είναι αθέμιτο. Και οι βαθμολογίες σου είναι αθέμιτες και αυτή η στάση είναι αθέμιτη.

Διονυσία Κουκίου: Καθόλου δεν προσπαθώ να κάνω εντύπωση! Εντύπωση κάνω από μόνη μου. Με προσβάλλετε να λέτε ότι προσπαθώ να δημιουργήσω εντυπώσεις.

Στέλιος Κουδουνάρης: Εσύ μας προσβάλλεις που κάθεσαι εδώ και βάζεις την ίδια βαθμολογία σε όλα τα κορίτσια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This