My Style Rocks: Σε έξαλλη κατάσταση η Διονυσία Κουκίου – Η νέα παίκτρια που εισέβαλε στο παιχνίδι

«Mη μιλάς, δε σου επιτρέπω να μιλάς», είπε φωνάζοντας στην συμπαίκτριά της το γνωστό μοντέλο.

Must Read

Μία νέα εισβολή έγινε χθες στο My Style Rocks η οποία έφερε τα πάνω κάτω από το «καλησπέρα σας».

Ο λόγος για την Χριστιάννα Κοντού η οποία γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά από Έλληνες γονείς.

Η 25χρονη επιχειρηματίας μετακόμισε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2023 και έχει αναλάβει τη διαχείριση ενοικιαζόμενων κατοικιών που έχει η οικογένεια της στην Πρέβεζα. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει δουλέψει ως μοντέλο και έχει κάνει φωτογραφίσεις μια εξ’ αυτών για το site του Playboy Canada το 2022. Το όνειρό της είναι να ασχοληθεί με τη μόδα στην Ευρώπη. «Σιχαίνεται» τη fast fashion ενώ τα πιο ακριβά ρούχα στη ντουλάπα της είναι Galliano και Mc Queen. Στο My Style Rocks θέλει να μπει γιατί θεωρεί ότι της ταιριάζει και θέλει να είναι σε ένα χώρο με άτομα που ασχολούνται με την μόδα.

Παρόλη τη σιγουριά της, η Χριστιάνα δεν πήρε πολύ καλή βαθμολογία στην πρώτη της εμφάνιση ούτε από τις συμπαίκτριές της αλλά ούτε και από τους κριτές.

Το reality μόδας ξεκίνησε δυναμικά με τις πρώτες κόντρες να βγαίνουν στο προσκήνιο από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Διονυσία Κουκίου έκανε την πασαρέλα της και ήρθε η στιγμή να την βαθμολογήσει η Μορτασία. Το γνωστό μοντέλο άρπαξε την ευκαιρία και επιτέθηκε στην συμπαίκτριά της με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με την στημένη βαθμολογία.

Τον λόγο προσπάθησε να πάρει η Γεωργία αλλά η Διονυσία Κουκίου ούσα σε έξαλλη κατάσταση της είπε με έντονο ύφος: «Μη μιλάς, μη μιλάς, μη μιλάς! Κυρία Παγούμη μιλάω εγώ τώρα, κάνε άλλη στιγμή νούμερα, μη μιλάς, δε σου επιτρέπω να μιλάς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This