Σασμός spoiler: Οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες συμμαχούν και είναι εναντίον του Ανδρέα

Must Read

Ο θάνατος της Ελενας σοκάρει τον Γιώργο και αμέσως αποκτά υποψίες για το πού μπορεί να κρύβεται ο Ευθύμης Φαρμάκης. Δεν παραλείπει όμως να κατηγορεί και τον εαυτό του για το γεγονός ότι δεν την προστάτεψε όπως έπρεπε όταν του ανακοίνωσε πως γυρίζει στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, η επιστροφή του Αντρέα συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς στις ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Ούτε οι απειλές της Μαρίνας ούτε το ξεκαθάρισμα του Αστέρη κατορθώνουν να ηρεμήσουν τον Αντρέα. «Ξέρω πως με τον αδελφό μου έχεις προηγούμενα αλλά μη με υποτιμάς, Αντρέα. Αν πειράξεις εμένα ή την οικογένειά μου θα με βρεις απέναντί σου», θα του πει, ενώ παρόμοια συμπεριφορά απέναντι στον άντρα που έχει βαλθεί να ανατρέψει τα δεδομένα, θα έχει και ο Μαθιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This