Fame Story: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Must Read

Πρεμιέρα έκανε το περασμένο Σάββατο το Fame Story και οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Ήρθε η ώρα όμως που η διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας, Ηρώ θα έκανε την πρώτη της αξιολόγηση στους μαθητές σχετικά με το πρώτο τους live.

Όπως παρατήρησε η γνωστή τραγουδίστρια ο μαθητής Nicky Glossom ήταν κάπως «μαζεμένος» αλλά και «φοβισμένος».

Ο εν λόγω παίκτης εξήγησε πως: «Έχτισα μία άμυνα στη ζωή μου για να προστατέψω τον εαυτό μου από διάφορες καταστάσεις, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να την κρατήσω. Την πρώτη φορά που τραγούδησα θυμάμαι τρέμω σε όλο μου το σώμα.

Έχτισα άμυνα για προσωπικούς μου λόγους. Ήταν πολύ ιδιαίτερος ο τρόπος που μεγάλωσα με την οικογένειά μου. Ήμουν συνέχεια σε μια κατάσταση ότι όλα είναι άγνωστα και πως θα έπρεπε να βρω τρόπο να προστατευτώ και ο μόνος τρόπος να προστατευτώ ήταν να είμαι αθόρυβος», είπε ο 23χρονος σπουδαστής του Fame Story, ξεσπώντας σε δάκρυα.

H Ηρώ ούσα συγκινημένη του απάντησε πως: «Δεν ενοχλείς, είσαι πολύ γλυκός, πολύ ευγενής με πολύ ωραίο βλέμμα. Είσαι ευπρόσδεκτος απ’ όλους μας», απάντησε η διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας του Fame Story.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια εκτός από τον σχολιασμό των παικτών για τις εμφανίσεις τους, έχει ακόμη έναν δύσκολο ρόλο… Έπρεπε λοιπόν να ανακοινώσει τους τρεις υποψηφίους της εβδομάδας.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Στράτο Τζώρτζη, τον Δημήτρη Σόφη και την Megan Alcandara.

Οι 3 διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αναμετρηθούν στο live της Παρασκευής και δυστυχώς για κάποιον από αυτούς, το μουσικό ταξίδι θα τελειώσει πρόωρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This