Ηθοποιός του «Σασμού» ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη σειρά μέσω Instagram

Ευχαρίστησε τους συναδέλφους της που για τη συνεργασία τους και τη σειρά για όσα της προσέφερε

Must Read

Ο “Σασμός” προβάλλεται για τρίτη σεζόν στον Alpha, με πολλά πρόσωπα να έχουν αποχωρήσει από τη σειρά και καινούρια να έχουν μπει καθώς εξελίσσεται η πλοκή.

Ένα από τα πρόσωπα που εισέβαλλαν στον τρίτο κύκλο του “Σασμού” είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος υποδύεται τον “Ανδρέα Βρουλάκη”, ενώ ένα από αυτά που ήδη φεύγουν, είναι η Νεκταρία Γιαννουδάκη, που υποδύθηκε τη μητέρα της Στέλλας, την ψυχολόγο “Σοφία” η οποία φεύγει από την Κρήτη για να πάει στη Μασσαλία.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, η Σοφία αποχαιρέτησε την οικογένειά της και έφυγε από την Κρήτη για να ζήσει στη Μασσαλία. Λίγη ώρα μετά η Νεκταρία Γιαννουδάκη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμόσ το Instagram αποχαιρέτησε τον «Σασμό», αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε κάποια στιγμή στη σειρά.

“Η Σοφία το πήρε απόφαση: Έφυγε για Μασσαλία…. Κανείς δεν ξέρει αν επιστρέψει… Μην της κρατήσετε κακία… Δεν είναι λάθος να κυνηγάμε τα όνειρα μας…. Οι αποχωρισμοί όμως είναι πάντα δύσκολοι κ τους βιώνουμε συχνά σαν απώλειες…. Εγώ χάνω αγαπημένους ανθρώπους που μοιραστήκαμε πολλά, πάρα πολλά. Πόσα όμως κέρδισα από το Σασμό μας και πόση ευγνωμοσύνη νοιώθω. 

@mirandarostandi με βρήκες σε χρόνους δύσκολους και μήνες οργισμένους γι αυτό και δε θα σταματησω να σε ευχαριστώ @kostas_p_kostopoulos δεν ξεχνώ, ποτέ! @petroulakis.spiros εσύ φταις για όλα με αυτά που κάθεσαι και γράφεις. Σπύρο @spyrossarafianos , Ευγενία @eugeniasamara γίναμε οικογένεια, εκπληκτικό δεν είναι!;

Άπειρα ευχαριστήρια στους σκηνοθέτες μας, στους διευθυντές φωτογραφίας, στην εκπληκτική σεναριακη ομάδα Στέλλα, Βάσια Μιχάλη Εμμανουέλα…. στους τόσο ταλαντούχους συναδέλφους μου, του θαύμαζα και ενίοτε τους χάζευα,, στους ανθρώπους στις κάμερες και πίσω από τις κάμερες στους καταπληκτικους βοηθούς σκηνοθέτες στους ηχολήπτες και μπούμαν στη σκηνογραφική ομάδα, σε όσους με χτένισαν, έντυσαν, έβαψαν, σε όσους με φρόντισαν.

Στους ανθρώπους του @alphatv που δούλεψαν τόσο σκληρά για την επιτυχία του Σασμού μας @antigone.karali έδωσες πόνο @fotinipapadogianni @pimif , και στην ομαδάρα των @kapastudios (ζητώ συγνώμη ξεχνάω λαό το ξέρω) @_nikos.terzis_ πόσο χάρηκα που γνώρισα μια ιδιοφυΐα! Όσο για τους τηλεθεατές που τόσο μας αγκάλιασαν… Τι να πω; Είστε η δύναμή μας. Καλό μου ταξίδι! A bientot!@sasmos_alphatv_official”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This