Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Θα ήταν πιο ντόμπρο να μου έλεγε η Σίσσυ Χρηστίδου ότι δε θα συνεχίσω»

Must Read

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο πλευρό της Κατερίνας Ζαρίφη για την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2».

Με αφορμή το νέο του τηλεοπτικό μέλλον μίλησε το γνωστό μοντέλο στην κάμερά της εκπομπής πρωινό σου και έδωσε λίγες πληροφορίες για το τι περιμένουμε να δούμε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου και στο γεγονός ότι δεν τον ενημέρωσαν από την παραγωγή της εκπομπής «Χαμόγελα και πάλι» ότι δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας του Mega.

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ξανά σε πάνελ εκπομπής, αλλά μου άρεσε η παρέα. Έχει να κάνει με την ομάδα, με ποιον είσαι, πώς είσαι, πως πάει το κομμάτι της συζήτησης. Δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι άφαντη. Δεν μου έχει απαντήσει στα μηνύματα, σε τηλέφωνα. Έχει περάσει κι όλο αυτό το κομμάτι με τον πρώην σύζυγό της. Δεν είναι και εύκολο όλο αυτό. Λογικό είναι.

Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της, δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι. Δεν πήρα απάντηση. Γενικά ένα αναπάντητο ερώτημα και για σένα και για μένα και για τον οποιονδήποτε» τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Στη Σίσσυ Χρηστίδου δεν έστειλα καλή επιτυχία γιατί δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία, χάλασε το θέμα», ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και στη συνέχεια, τόνισε ότι έμαθε τον Σεπτέμβριο ότι δε θα είναι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.
«Θα ήταν πιο ντόμπρο να μου έλεγε η Σίσσυ ότι δε θα συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This