Φάρμα: Ο παίκτης που αποχώρησε, ο παίκτης που τραυματίστηκε και η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Οι δύο μονομάχοι!

Must Read

Με απώλειες ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας αφού οι γιατροί της παραγωγής αποφάσισαν πως ο Άγγελος Σουλιώτης πρέπει να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

Ο λόγος ήταν επειδή ο εν λόγω παίκτης έχει τραυματίσει το χέρι του και δεν μπορεί μπορεί να συνεισφέρει στις δουλειές του σπιτιού αλλά ούτε και να αγωνιστεί. Συνεπώς για λόγους υγείας αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Ενημερωθήκαμε από τον γιατρό ότι η κατάσταση του χεριού δεν βοηθάει καθόλου. Δεν είναι θέμα ξεκούρασης. Δυστυχώς η συνέχεια του Άγγελου στη Φάρμα λόγω του τραυματισμού του θα τον κάνει να μην μπορεί να συμμετέχει στις δοκιμασίες. Προτεραιότητα είναι η δική σου η υγεία και η σωματική σου ακεραιότητα», αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους παίκτες.

Και απευθυνόμενος στον Άγγελο του ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει: «Αυτή θα είναι και η τελευταία σου ημέρα στη Φάρμα».

«Ήταν ένα όμορφο και μοναδικό ταξίδι. Δεν τα βάζω κάτω, θα φτιάξω το χέρι μου, θα προπονηθώ περισσότερο και μπορεί να με δείτε και στην επόμενη Φάρμα», ήταν η πρώτη αντίδραση του Άγγελου Σουλιώτη στην ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Να θυμίσουμε ότι ο Άγγελος είχε προθυμοποιηθεί να είναι εκείνος ο μονομάχος, μετά την αποχώρησή του όμως η θέση αυτή έμεινε κενή.

Οπότε ο Νίκος Παρλάτζας ήρθε στη δύσκολη θέση να προτείνει τον μονομάχο και παρόλο που είχε πει ότι δεν θα ψήφιζε γυναίκα, τελικά «γύρισε την μπιφτέκα» αφού σε αυτήν την δυσμενή θέση έβαλε την Πηνελόπη Ορφανουδάκη.

Η παίκτρια ωστόσο έδειξε την ενόχλησή της.

Δυστυχώς όμως ακόμη ένας παίκτης τραυματίστηκε. Πρόκειται για τον Σπύρο Πολύζο, ο οποίος κατά την διάρκεια του αγώνα ασυλίας φαίνεται να τραυματίστηκε στον προσαγωγό.
Ο παίκτης της γαλάζιας ομάδας έκλαιγε καθώς σφάδαζε από τους πόνους με αποτέλεσμα να πάει για εξετάσεις από τον γιατρό της παραγωγής.
«Έβλεπες ένα παιδί να σπαράζει από τον πόνο. Εύχομαι το παιδί να βγει αλώβητο. Ο τραυματισμός του μπορεί να μην είναι πολύ σοβαρός αλλά θα του στοιχήσει», σχολίασε ο Νίκος Παρλάντζας.

Ο αγώνας συνεχίστηκε και την πολυπόθητη νίκη έφερε η πράσινη ομάδα. Παρόλο που ο Σπύρος βρισκόταν στην αντίπαλη ομάδα οι νικητές αυτού του αγωνίσματος αποφάσισαν να αφιερώσουν τη νίκη τους σε εκείνον.

Ήρθε η ώρα του συμβουλίου και η Πηνελόπη εξέφρασε τα παράπονά της για την απόφαση του Νίκου να την ορίσει Μονομάχο.

Στην συνέχεια η Πηνελόπη διάλεξε την παίκτρια με την οποία θα μονομαχήσει και αυτή δεν ήταν άλλη από τη Νάσια Ευαγγελάτου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This