Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η επίθεση προς πάσα κατεύθυνση και οι κόντρες που έχει δημιουργήσει

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου, της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στις αιχμές του μοντέλου.

Must Read

Την δική της απάντηση θέλησε να να δώσει η Σίσσυ Χρηστίδου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονό του σχετικά με την διακοπή της εμφάνισής του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τονίζοντας πως προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της κι εκείνη δεν έδωσε και κανένα σημείο ζωής.

«Όταν τελείωσε η σεζόν κάλεσα τους συνεργάτες μου σε ένα γεύμα, που το κάνω κάθε χρόνο, για να τους ευχαριστήσω για τη σεζόν. Αυτό έγινε λοιπόν. Ήταν καλεσμένος και ο Δημήτρης φυσικά. Ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Σε εκείνη τη φάση είχε λήξει μεν η σεζόν, ακόμη όμως δεν γνωρίζαμε τι θα γίνει με την ομάδα. Του είπα λοιπόν ότι ακόμη δεν γνωρίζω. Στην πορεία κάναμε συσκέψεις με τον Νίκο Κοκλώνη και καταλήξαμε ότι λόγω μπάτζετ δεν μπορεί να μείνει η ομάδα, όπως ήταν.

Για αυτό τον λόγο και ο Δημήτρης δεν αναπληρώθηκε. Δεν ήρθε κάποιος στη θέση του. Όπως είδατε είμαστε ένας λιγότερος. Επειδή ήξερα ότι ο Αλεξάνδρου ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας του Κοκλώνη, το μπάτζετ αφορά τη δική μας εκπομπή, δεν περνάει από μένα, δεν το αποφασίζω εγώ. Δεν ήξερα ούτε τι χρήματα παίρνει ο Δημήτρης, ούτε συζητούσα τον μισθό του. Ήξερα ότι ο Δημήτρης δε θα μείνει χωρίς δουλειά και θεώρησα ότι θα τον ενημερώσει η εταιρεία.

Σήμερα τον άκουσα με έκπληξη στις δηλώσεις του να λέει ότι με έχει πάρει τηλέφωνα και μου έχει στείλει μηνύματα και εγώ δεν του απαντάω. Κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε. Του έστειλα μετά ένα μήνυμα για τις δηλώσεις του και μου είπε δεν είπα ποτέ ότι σε έπαιρνα τηλέφωνο. Του λέω “πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;” και μου απάντησε “γιατί να σε πάρω;”. Άρα ούτε τηλέφωνο με πήρε. Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ ειλικρινά για αυτά που είπε ο Δημήτρης. Ήμασταν συνεργάτες. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο θέμα μαζί μας ο Δημήτρης. Ήθελα να παραμείνει στην εκπομπή, αυτό αισθάνομαι, αλλά δεν περνάει από το δικό μου χέρι.

Δεν γνώριζα ότι ο Δημήτρης θα φύγει από την εκπομπή. Κάναμε βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη ένα βίντεο γιατί ήξερα ότι θα φύγει και ήταν μαζί μας πέντε χρόνια. Με στεναχωρεί που δεν με πήρε τηλέφωνο και γίνεται όλο αυτό μπροστά σας.

Δεν με κάλεσε στη βάφτιση, αλλά αυτό δεν το πήρα προσωπικά. Θεώρησα ότι θα γίνεται σε στενό κύκλο. Αν με καλούσε θα πήγαινα, αλλά δεν καλέστηκα. Ο Αλεξάνδρου με ρωτούσε τι θα κάνει με την εκπομπή και του απάντησα δεν ξέρω. Δεν θα κάνω άλλη κίνηση να ξαναμιλήσω μαζί του. Δεν είναι τα προσωπικά μας εδώ το θέμα, αλλά δε θέλω να μένει κάτι στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ενοχλημένος όμως είναι και με τους παρουσιαστές του «Breakfast @ Star», οι οποίοι αποκάλυψαν το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του.
«Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δε θέλω να δείχνω το παιδί μου γιατί δεν είναι η επιλογή του. Κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”. Αυτά είναι λόγια του κ…λου, είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και ηθικολογούνε στους άλλους, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι.
Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες κι ήξεραν ότι με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Ήταν φίλοι μου και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα. Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου. Αυτό γυρνάει πίσω; Για μένα ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Μου χάλασε τη διάθεση γιατί έχω πει σε έναν – έναν ότι δε θέλω να μιλάνε για το παιδί μου» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Fay’s Time».

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θέλοντας να ξεκαθαρίσουν την θέση τους αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν εκείνοι που έδωσαν στο φως της δημοσιότητας το όνομα του γιου του.

«Θα ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας και στην ουσία είναι αυτό που κοροϊδεύουμε να απαντά ο ένας παρουσιαστής στον άλλον μέσα από την τηλεόραση, αλλά σε αυτό θα απαντήσουμε γιατί έγινε δημόσια. Σοκαριστήκαμε γιατί είναι κάτι, το οποίο συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή. Έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη» είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Την ίδια ημέρα που έγινε αυτό ήμασταν σε επικοινωνία. Πρώτα από όλα για το προσκλητήριο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν ήμασταν καλεσμένοι γιατί δεν είμαστε και φίλοι. Είναι μία γνωριμία μέσα στον χώρο. Οι πληροφορίες του προσκλητηρίου, το όνομα κι η ημερομηνία είχαν δημοσιευθεί σε άλλες εκπομπές τις οποίες τις ξέρει ο Δημήτρης. Αυτό που βγήκε σε εμάς ήταν το χαρτί με τα χρώματα. Αυτό βγήκε από εμάς για πρώτη φορά με blur, ήταν καλυμμένα η ημερομηνία και ο τόπος γιατί καταλάβαμε ότι δεν είναι σωστό να βγει προς τα έξω, αλλά όλα τα υπόλοιπα είχαν δημοσιευθεί.»

Έγινε μία αναφορά στις Μαλδίβες, τις οποίες συζητάμε λες και είναι εδώ δίπλα. Στις Μαλδίβες ο Δημήτρης μου είχε πει εμένα ότι είχε παρεξηγηθεί με έναν δημοσιογράφο για τον οποίον δεν θα πω το όνομα που είχε βγάλει το όνομα του παιδιού στον αέρα. Από αυτό δεν έπρεπε εγώ να καταλάβω ότι δεν ήθελε να ασχοληθούμε σε τίποτα σε ό,τι αφορά εκείνον ή το παιδί ή τη γυναίκα του ή την προσωπική του ζωή. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς, υπάρχουν και τα δελτία τύπου, τα οποία δεν δημοσιεύονται αλλά κυκλοφορούν εσωτερικά στα κανάλια, το σέβονται και το κατανοούν όλοι και δεν ανοίγει κανένα θέμα που δεν θέλει ο άνθρωπος που το έχει στείλει» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε από την εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει ότι: «Ο Δημήτρης είχε στείλει και σε μένα κάποια μηνύματα, όταν η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει ότι ο νονός θα είναι ο Γιώργος Μανίκας. Μου είχε πει “γιατί μιλήσατε για τη βάφτιση του παιδιού μου;”. Του είπα “πως μας έχεις μπερδέψει με άλλη εκπομπή, δε δείξαμε εμείς το προσκλητήριο”. Αν το είχαμε μπορεί και εμείς να το δείχναμε, γιατί δε θεωρούμε ότι είναι κάτι απαγορευμένο. Αν ήξερα, βέβαια, εκ των προτέρων ότι θα τον ενοχλούσε τόσο πολύ».
«Δεν σας κρύβω ότι όταν κατάλαβα πως ο Αλεξάνδρου έχει τέτοιο θυμό με το προσκλητήριο και τη βάφτιση, είπα να μην τη καλύψουμε τη βάφτιση. Και δεν την καλύψαμε. Δεν είχα καταλάβει πως θέλουν τόση μυστικότητα. Με τον Νουνίτο πάνε παντού, φουλ έκθεση στα social media. Δημήτρη και Ιωάννα, αν ξέραμε ότι δε θέλετε καθόλου. Εγώ δεν το ήξερα, δεν είχα καταλάβει ότι είναι άβατο. Τώρα ούτε κουβέντα», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This