Fame Story: H «επιστροφή» του Νίνο, τα τρυφερά τετ α τετ της Χριστίνας με τον Στράτο και η συγκινητική ιστορία του Nicky Glossom

Must Read

Στον τόπο του εγκλήματος επέστρεψε ο Νίνο αφού μετά από 21 χρόνια εμφανίστηκε στο σπίτι του Fame Story, με έναν διαφορετικό ρόλο έκπληξη όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ότι θα έχει.

Ο γνωστός τραγουδιστής μπήκε στην μουσική ακαδημία ως επιθεωρητής. Έτσι λοιπόν έκανε ένα πέρασμα σε όλους του χώρους του σπιτιού και παρατήρησε πως ήταν αρκετά ακατάστατο.

Στην συνέχεια μίλησε μαζί με τους μαθητές και τους ρώτησε πως φαντάζονται τον εαυτό τους μετά τον μουσικό διαγωνισμό. Η απάντησή τους δεν τον έπεισε και τους προειδοποίησε ότι θα τους επισκέπτεται μία φορά την εβδομάδα ενώ εύχεται να εκπέμπουν περισσότερή ενέργεια από εδώ και πέρα.

«Στο Fame Story πάλι εγώ μετά από 21 χρόνια! Μ’ αρέσει το σπίτι, μ’ αρέσει. Μου θύμισε πολύ ωραία πράγματα», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Το θέμα της καθαριότητας είναι κάτι το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα τους σπουδαστές της ακαδημίας και εξαιτίας αυτού υπάρχουν εντάσεις μεταξύ τους.

Μερικοί παίκτες όμως έχουν έρθει πολύ κοντά μεταξύ τους. Πρόκειται για την Χριστίνα Ζιωγα και τον Στράτο, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν ο ένας τον άλλον για το live της Παρασκευής καθώς ο Στράτος είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Η Χριστίνα στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να φύγει π στενός της φίλος, φρικάρει.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μπήκε στο σπίτι των παικτών και ξεκίνησε να τους διαμορφώνει το image. Ενώ οι περισσότεροι έμειναν ευχαριστημένοι από τις στιλιστικές της επιλογές, ο Δημήτρης Σοφής άρχισε να γκρινιάζει καθώς θεώρησε ότι δεν του ταιριάζει αυτό το look και ότι μοιάζει με 50χρονο άντρα. Η γνωστή ενδυματολόγος προσπάθησε να του εξηγήσει την φιλοσοφία πίσω από το συγκεκριμένο outfit όμως ο εν λόγω παίκτης δεν φάνηκε να πείθεται.

Το χθεσινό επεισόδιο έκρυβε και συγκινήσεις. Ο Nicky Glossom εκμυστηρεύτηκε σε μερικούς από τους συμπαίκτες του ότι είχε άσχημα παιδικά χρόνια αφού ο πατέρας του ήταν χρήστης ουσιών και είχε εθιστεί στο αλκοόλ, με αποτέλεσμα να: «καταλήξαμε να πηγαίνουμε στα σκουπίδια για να ζήσουμε», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια της ζωής του ο Nicky έφυγε από το σπίτι, καθώς έγινε παρέμβαση από το γραφείο ευημερίας της Κύπρου, μεγαλώνοντας σε ίδρυμα από τα έντεκα του, όπως εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This