Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Θα παραμένουν προκλητικά στην θέση τους επειδή είναι αρεστές στην ηγεσία της δημόσιας τηλεόρασης»

Τις πληρώνει το 100% των Ελλήνων πολιτών μέσω του τέλους της ΕΡΤ

Must Read

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso έδωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και μίλησε για τις εκπομπές της ΕΡΤ και την ελληνική μυθοπλασία που βρίσκεται σε άνοδο.

Την ελληνική τηλεόραση φέτος πως την σχολιάζεις; Ποια πράγματα θεωρείς θα ξεχωρίσουν και ποιες εκπομπές πιστεύεις ότι δεν θα πάνε καλά;

«Έπειτα από την τόσο στενάχωρη δεκαετία του ’10, κατά την οποία λόγω της χρεοκοπίας της χώρας είχαν μειωθεί τα πάντα στην τηλεόραση, από εκπομπές μέχρι σειρές και κάθε είδους παραγωγές, επιστρέψαμε σε μία εποχή όπου γίνονται πολλές δουλειές και ανοίγουν κάθε είδους θέσεις εργασίας, αυτό μόνο ως θετικό μπορείς να το δεις. Σίγουρα ξεχωρίζει το γεγονός ότι έχουμε μια μεγάλη επιστροφή της μυθοπλασίας με πολλές σειρές.

Μπορεί εγώ προσωπικά να μη βλέπω ούτε μια ελληνική σειρά, αλλά το θεωρώ θετικό ότι υπάρχουν τόσες επιλογές για τους τηλεθεατές. Κατά τα άλλα, θετικό είναι ότι υπάρχουν κάθε άλλου είδους εκπομπές, από reality που επανασυστήνονται μέχρι ψυχαγωγικές εκπομπές όλων των ειδών. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά ενημερωτικές εκπομπές όπως του Νίκου Ευαγγελάτου ή των Αταίριαστων, ψυχαγωγικές όπως του Γιώργου Λιάγκα και της Κατερίνας Καινούργιου.

Επίσης, πιστεύω ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές της ΕΡΤ θα συνεχίσουν να μην έχουν καλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά θα παραμένουν προκλητικά στη θέση τους επειδή είναι αρεστές -υποθέτω στην ηγεσία της δημόσιας τηλεόρασης! Η οποία ηγεσία έχει προφανώς την βεβαιότητα ότι ορθώς κρατάει εκπομπές με 1% θεαματικότητα και επιπλέον ανανεώνει την παραμονή τους στο πρόγραμμα, αφού τις πληρώνει έτσι κι αλλιώς υποχρεωτικά -όπως και όλες τις εκπομπές– το 100% των Ελλήνων πολιτών μέσω του τέλους της ΕΡΤ!» απάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Εγώ, η Ρένα και τα τελευταία Χριστούγεννα της Αλίκης»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This