Φάρμα – Ένταση ανάμεσα σε Γιώργο και Χρήστο: «Είσαι τουρίστας, ρε φίλε; Καταλαβαίνεις τι γίνεται;»

Must Read

Μπορεί ο Σπύρος Πολύζος να αποχώρησε οικειοθελώς από την Φάρμα εξαιτίας της επίθεσης που έκανε στον συμπαίκτη του Γιώργο Τσάμη, ωστόσο το περιστατικό αυτό φαίνεται να μην θορύβησε τους υπόλοιπους παίκτες της Φάρμας, αφού στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ακόμη μία κόντρα.

Πρωταγωνιστές αυτήν την φορά ήταν ο Γιώργος Γιαννακίδης και ο Χρήστος Μεξής. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος έκανε παράπονα στον Γιώργο ότι δεν του δείχνει τι χρειάζεται να κάνει στον στάβλο με τα ζώα.

«Τώρα μου κάνεις παράπονα ότι δεν σου είπα για τις τροφές. Όμως σου είπα 3/4 βρώμη. Ξέρεις τι είναι η βρώμη; Αν ξέρεις, τότε γιατί με κοιτούσες σαν εξωγήινος; Στο έδειξε η Μαρία οπότε δεν ήξερες. Είσαι τουρίστας, ρε φίλε; Καταλαβαίνεις τι γίνεται; Άμα είσαι τουρίστας, μη δυσκολεύεις τώρα εμένα», του απάντησε με έντονο ύφος ο 32χρονος αγρότης.

«Θα σε κάνω εγώ αγρότη; Γιατί, στο χρωστάω;», πρόσθεσε.

«Δεν χάνω την υπομονή μου, καθόλου. Έχω αυτοσυγκράτηση πάρα πολλή σαν Γιώργος αλλά βλέπω ένα άτομο που δεν ξέρει να μιλάει. Άμα αρχίσω να ειρωνεύομαι, δεν θα έχω συζήτηση. Δεν χρειάζεται να ειρωνευτώ κανέναν αλλά απαιτώ σεβασμό. Κι όταν τον απαιτώ, τον απαιτώ. Άμα δεν το καταφέρνει, θα τον βάλω εγώ στη θέση του όπως πρέπει», είπε στην συνέχεια στην κάμερα του reality επιβίωσης.

«Έχει ξεκινήσει τώρα μια επίθεση. Δεν μπορούσε να κάνει διάλογο καθόλου, με έλεγε τουρίστα που… ξέρω ότι είμαι τουρίστας εδώ, δεν ήρθα ξέροντας να αρμέγω και τι πρέπει να φάει το κάθε ζώο, εδώ τα βλέπω. Δεν το ‘παιξα αγρότης και ξερόλας» ομολογεί, με τη σειρά του, ο 30χρονος επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This