Σασμός: «Ματωμένα» τα επόμενα επεισόδια – Οι 4 θάνατοι που ανατρέπουν το σενάριο

Πρώτος θα πέσει νεκρός ο Νικηφόρος

Must Read

Τέσσερις ηθοποιοί αποχωρούν από την σειρά του Alpha «Σασμός», καθώς στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις θα είναι δραματικές. Θάνατοι θα στιγματίσουν την Άνω Ποριά ενώ Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες θα πνιγούν στο αίμα.

Στα επόμενα επεισόδια του γ΄κύκλου πρώτος θα πέσει νεκρός ο Νικηφόρος. Μολονότι έχει αρχίσει να αποδέχεται πως ο Μαθιός είναι ο πραγματικός του πατέρας, θα πέσει στην παγίδα της Καλλιόπης που τον προτρέπει για αίμα. Η καπετάνισσα θα πει στον παπα Μιχάλη πως ο Παύλος Βρουλάκης ήταν αυτός που έβαλε να σκοτώσουν τον Βασίλη Σταματάκη στην φυλακή και ο Νικηφόρος το ακούει. Οργισμένος πάει στο καφενείο όπου ο Παύλος είναι μαζί με τον Λάζαρο, τον Τηλέμαχο και τον Αντρέα.

Όταν θα ρωτήσει τον Παύλο εάν αυτός έβαλε να σκοτώσουν τον παππού του, δεν θα πάρει απάντηση και θα σημαδέψει με το όπλο του. Ο Νικηφόρος θα πυροβολήσει τον Παύλο στο χέρι, αλλά ο Λάζαρος θα αντιδράσει ρίχνοντάς του. Ο Νικηφόρος θα ξεψυχήσει στο νοσοκομείο και ο Λάζαρος θα φυγαδευτεί στο βουνό για να αποφύγει την σύλληψη.

Ο Λάζαρος θα προσπαθήσει να διαφύγει εκτός Ελλάδος, αλλά τον παρακολουθεί η Αστυνομία και δεν θα τα καταφέρει. Ο Παύλος τού λέει να παραδοθεί, ωστόσο, ξέρει πως θα τον σκοτώσουν μέσα στο κελί του οι Σταματάκηδες. Και στο βουνό κινδυνεύει, αφού τα ανίψια της Καλλιόπης τον ψάχνουν νύχτα και μέρα. Έτσι, παίρνει μια τραγική απόφαση. Αυτοκτονεί για να μην πέσει από τα χέρια των εχθρών και τον βρίσκουν κρεμασμένο σε ένα δέντρο.

Η γιαγιά Ειρήνη θα βρει τον Λάζαρο κρεμασμένο και δεν θα συνέλθει ποτέ από το σοκ. Η γρια Βρουλάκαινα άντεξε τόσες απώλειες στην οικογένειά της. Έχασε τον Μάρκο τον γιο της, τον Πέτρο και τον Άγγελο, τους εγγονούς της, και άντεξε. Βασικά στο βιβλίο Σασμός του Σπύρου Πετρουλάκη η γιαγιά πεθαίνει πολύ πριν από τον Πέτρο, στην τηλεοπτική σειρά όμως έπρεπε να αντέξει για τρεις σεζόν και ο ρόλος της άλλαξε τελείως. Όπως κι αυτός της Καλλιόπης.

Μετά την δολοφονία του Νικηφόρου, η γιαγιά Ειρήνη θα ζητήσει κι αυτή από τον Λάζαρο να παραδοθεί στην Αστυνομία, αλλά αυτός θα διαλέξει τον θάνατο. Όταν θα τον δει να κρέμεται από το δέντρο δεν θα αντέξει για πολύ ακόμη και θα καταλήξει στο νοσοκομείο, από όπου και θα βγει νεκρή για την κηδεία της.

Ένα ακόμη πρόσωπο που θα έχει άσχημο τέλος θα είναι η όμορφη Θοδώρα. Η κόρη του Παντελή και της Άννας, όσο περνά ο καιρός ετοιμάζει τον γάμο της με τον Γιώργο, αλλά αυτός δεν θα γίνει. Η κοπέλα θα χάσει το μωρό που περιμένει και θα καταρρεύσει, αφού αυτό της συμβαίνει για δεύτερη φορά. Νιώθει στιγματισμένη και ζητά από τον Γιώργο να χωρίσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This