Φάρμα: Ο νέος αρχηγός των πράσινων, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία, ο 1ος μονομάχος και η κόντρα Μεξή-Γιαννούλα

Ο Κουτσόπουλος junior στα γυρίσματα με τον μπαμπά του.

Must Read

Σύμφωνα με τους κανόνες της Φάρμας, ο παίκτης που αποχωρεί ορίζει και το νέο αρχηγό για την ομάδα στην οποία βρισκόταν.

Έτσι λοιπόν η Μαρία Περσίδου, μετά την ήττα της από την Αντωνία Μωυσίδου, αναγκάστηκε να φύγει από το reality επιβίωσης.

Η πρώην πλέον παίκτρια άφησε ένα γράμμα στους συμπαίκτες της μέσα από το οποίο εξέφρασε τη συμπάθειά της προς το πρόσωπό τους και όρισε το νέο αρχηγό της πράσινης ομάδας γι’ αυτήν την εβδομάδα.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Άλκη Λαδά, ο οποίος φαίνεται να μην ήταν έτοιμος να αναλάβει τόσες ευθύνες ξαφνικά.

Στην συνέχεια οι τηλεοπτικοί αγρότες κλήθηκαν να αγωνιστούν για την ασυλία. Το αγώνισμα λεγόταν το «χρυσό τσεκούρι», στο οποίο οι γαλάζιοι και οι πράσινοι θα έπρεπε να κόψουν με τσεκούρι και πριόνια, κορμούς δέντρων διαφόρων διαστάσεων.

Μία ομάδα όμως θα κατάφερνε να φέρει την πολυπόθητη νίκη και αυτή την φορά ήταν η πράσινη.

Έτσι λοιπόν ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Γιαννούλας, έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο από την ομάδα του. Μετά από μία δύσκολη περισυλλογή επέλεξε ως υποψήφιο τον Σπύρο Κοσμά. Η απόφασή του όμως αυτή δεν βρήκε σύμφωνους όλους τους παίκτες.

Από το χθεσινό επεισόδιο όμως δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Ο Χρήστος Μεξής ένιωσε πως άδικα όρισε ο Γιώργος Γιαννούλας ως πρώτο μονομάχο τον Σπύρο Κοσμά και το εξέφρασε.

Ο Χρήστος επηρεασμένος από τον καυγά των προηγούμενων ημερών για το μάζεμα και το μοίρασμα των αυγών στην ομάδα, ξέσπασε.

«Θέλω να φύγω, δεν μπορώ. Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα. Δεν μπορώ να κρατηθώ πια», ακούγεται να λέει ο Χρήστος για τον Γιώργο Γιαννούλα στον Σπύρο, ο οποίος προσπαθεί από την πλευρά του να τον ηρεμήσει.

«Εγώ με τον Γιαννούλα δεν μπορώ να συνεννοηθώ πλέον. Δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μέξης.

«Έξω από τον χορό χορεύουν όλοι. Μέσα όταν μπαίνεις, τι γίνεται; Ό,τι λέει δεν έχει καμία βάση, τίποτα. Του δόθηκε σήμερα η ευκαιρία για την παραμονή του, να μην πάει ατομικά να μονομαχήσει και νομίζω ότι δεν το κατάλαβε», δήλωσε στο προσωπικό του cue ο Γιώργος Γιαννούλας για τον συμπαίκτη του στη Φάρμα.

Και όσο διαδραματίζονται όλα αυτά στο σπίτι της Φάρμας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζει την απόλυτη ευτυχία έχοντας αγκαλιά τον μονάκριβό γιο του.
Ο γνωστός chef και παρουσιαστής του εν λόγω reality, στα γυρίσματα της φάρμας είχε την καλύτερη συντροφιά και αυτή δεν ήταν άλλη από τον Κουτσόπουλο junior.
Η τρυφερή στιγμή με τους δυο τους να παίζουν έλιωσε το ιντερνέτ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This