Καυγάς άνευ προηγουμένου με Σταματίνα Τσιμτσιλή και Σπύρο Μπιμπίλα: «Αφού δεν θες εσύ μία, ούτε εγώ δεν θέλω»

«Μάλλον έχεις συνηθίσει να βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και να τσακώνεσαι»

Must Read

Στους ουρανούς πήγε η Ματούλα του Κολωνακίου, όπως την γνώριζαν οι περισσότεροι και σκόρπισε θλίψη σε όσους έζησαν μαζί της ένδοξες στιγμές την δεκαετία του 1970 και μετά.

Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή και δεν την αναζήτησε κανείς. Τον θάνατό της διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι αναγκάστηκαν να ανοίξουν το σπίτι της, έπειτα από ενημέρωση που είχαν από τους γείτονές της για έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμά της.

Για το δυσάρεστο αυτό γεγονός μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Happy Day» αλλά όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε αν γνωρίζει τα αίτια θανάτου της δεδομένου ότι είναι πρόεδρος του ΣΕΗ, εκείνος εκνευρίστηκε και οι τόνοι μεταξύ της παρουσιάστριας και του ηθοποιού ανέβηκαν, με αποτέλεσμα να σταματήσει απότομα η τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Σπύρος Μπιμπίλας: Όχι, δεν ηρεμώ! Ήσουν πολύ ιδιαίτερη στον τρόπο που μου είπες «είσαι ο πρόεδρος, άρα πρέπει…». Δεν πρέπει! Παίρνετε τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΕΗ για να σας πει πώς πέθανε ένας άνθρωπος;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν σου ζήτησα λεπτομέρειες, απλά ρώτησα, επειδή είπες ότι στην τελευταία σας συνάντηση η Ματούλα ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Μπορεί οι τηλεθεατές να σκέφτονται, μετά τη δική σου πληροφορία, ότι μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή της. Εγώ διάβασα στο ρεπορτάζ ότι πέθανε από παθολογικά αίτια. Αυτό ρώτησα, για να μην αφήσουμε κανένα υπονοούμενο.

Σπύρος Μπιμπίλας: Άφησα εγώ κανένα υπονοούμενο; Πέθανε ένας άνθρωπος και καθόμαστε και λέμε τέτοια πράγματα;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μάλλον έχεις συνηθίσει να βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και να τσακώνεσαι.

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν θέλω να συνεχίσουμε έτσι.

Σταματίνα ΤσιμτσιλήΚαλημέρα! Γεια! Καλημέρα! Ούτε εγώ θέλω! Αφού δεν θες εσύ μία, ούτε εγώ δεν θέλω. Να ‘σαι καλά!

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Πρωί πρωί, ούτε πανσέληνο να είχε… Μήπως δεν είχε ξυπνήσει καλά; Δεν κατάλαβε τι του είπα; Αν δει το απόσπασμα, θα καταλάβει. Εγώ τον εκτιμώ τον Σπύρο Μπιμπίλα και στενοχωριέμαι που λήξαμε έτσι την τηλεφωνική σύνδεση…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This