I’m a celebrity get me out of here: Ο τραυματισμός του Βαμβακούλα, ο νέος παίκτης και η «ερωτευμένη» Emilia Vodos

Must Read

Ήρθε η ώρα της αναμέτρησης των αρχηγών των δύο ομάδων… Ο λόγος για τον Γιώργο Χειμωνέτο και το Νίκο Βαμβακούλα, οι οποίοι κλήθηκαν να «παίξουν μπάσκετ» αιωρούμενοι.

Δυστυχώς όμως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν τα κατάφερε καθώς τραυματίστηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να έρθει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με φορείο.

«Πάρτε με! Δεν μπορώ, ζαλίστηκα! Ζαλίζομαι, γιατρό, δεν μπορώ…», έλεγε ενώ σφάδαζε από τους πόνους.

Μετά όμως από αυτήν την δυσάρεστη εξέλιξη, τους παίκτες περίμενε μία έκπληξη. Όταν λοιπόν επέστρεψαν στα «σπίτια» τους οι δύο ομάδες παρατήρησαν πως εκεί βρισκόταν ένα κουτί, το οποίο έκρυβε έναν νέο παίκτη, ο οποίος θα αντικαθιστούσε στην ουσία την Δήμητρα Αλεξανδράκη που αποχώρησε οικειοθελώς και τον Σταμάτη Γαρδέλη που αποχώρησε μετά την ήττα του από την δοκιμασία.
Οι παίκτες υποδέχτηκαν τον Τρύφωνα Σαμαρά και την σκυλίτσα που είχε μαζί του, με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά.
Και αφού ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα τους υποδέχθηκαν, επέστρεψε και ο τραυματίας Βαμβακούλας.
Στα προηγούμενα επεισόδια πολλοί παρατήρησαν ότι η Emilia Vodos απουσίαζε από την ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου, χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί ο λόγος. Στο χθεσινό επεισόδιο όμως ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης αποκάλυψε πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρισκόταν στο νοσοκομείο καθώς είχε μαζέψει υγρό το γόνατό της.
«Η κίτρινη ομάδα σήμερα είναι μείον ένας γιατί είχαμε και τον τραυματισμό της Emilia Vodos, όπως πολύ καλά ξέρετε. Θέλω να σας πω ότι η Emilia είναι καλά στην υγεία της και σύντομα θα επιστρέψει στο παιχνίδι μας. Θα γυρίσει λιγάκι υποβασταζόμενη γιατί είχε ένα μικρό ατύχημα με το γόνατο της, το οποίο μάζεψε λίγο υγρό αλλά η γνώμη του γιατρού είναι ότι με λίγη βοήθεια θα τα καταφέρει και θα είναι δίπλα μας», είπε χαρακτηριστικά.
Η Emilia Vodos επέστρεψε όντως υποβασταζόμενη από τον Τάσο Ξιαρχό. «Τάσο! Τα στιβαρά σας μπράτσα θέλω», φώναξε η Emilia η οποία έχει νάρθηκα στο πόδι.
Η παίκτρια περιγράφει την εμπειρία της με τον γιατρό της, ο οποίος, όπως δήλωσε, την περιποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η παίκτρια της κίτρινης ομάδας μαγεύτηκε από την ομορφιά του γιατρού Ζόζεφ και είπε στο γυναικείο κοινό πως υπάρχουν πολλοί όμορφοι άντρες εκεί.
Εκνευρισμένες οι γυναίκες της Πράσινης ομάδας με τον Νίκο Βαμβακούλα, καθώς μπερδεύει τα ρούχα τους με τα δικά τους.
Η Ιωάννα Λίλη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της λέγοντας πως: «Μέχρι να φύγουμε θα μας πάρει και τους στηθόδεσμους»
Στην συνέχεια ακολούθησε ένας μίνι καυγάς στην πράσινη ομάδα με την Στέλλα Γεωργιάδου να δυσφορεί με τους άντρες της ομάδας που άφησαν τις πατάτες να καούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This