Φάρμα: Ο Γιαννούλας ξεσήκωσε τις δύο ομάδες με το… κλαρίνο του – Η ομάδα που κέρδισε την δοκιμασία επάθλου

Must Read

Τρικούβερτο γλέντι έστησαν χτες οι παίκτες της Φάρμας, μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων, ως ένδειξη καλής θελήσεως για την αρμονική συμβίωση τους.

Έτσι λοιπόν και οι δύο ομάδες μαζεύτηκαν στο σπίτι και έκαναν ένα καλό φαγοπότι με τον Γιώργο Γιαννούλα να τους διασκεδάζει με το κλαρίνο του. Η Αντωνία Μωυσίδου δεν κρατήθηκε και ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και ξεκίνησε τα τσιφτετέλια, ενώ ο Νίκος Παρλάτζας άρχισε να του πετάει 50ευρα.

Μετά όμως από την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που είχαν αποκτήσει όλοι οι παίκτες μεταξύ τους, θα έπρεπε να χωριστούν πάλι σε ομάδες και να βρεθούν αντίπαλοι για τη νέα δοκιμασία επάθλου την οποία βάφτισε ο Γιώργος Τσάμης «Τράβα μπρος και μη σε μέλει».

Να θυμίσουμε πως αυτήν την εβδομάδα οι δύο ομάδες μαζεύουν πόντους για να κερδίσουν το σπίτι, ωστόσο όποια ομάδα κέρδιζε τη χθεσινή δοκιμασία θα είχε και ένα «δώρο». Συγκεκριμένα θα απολάμβανε ένα επιδόρπιο.

Την πολυπόθητη νίκη έφερε τελικά η γαλάζια ομάδα, αφήνοντας τους πράσινους πίσω στους πόντους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This