Κώστας Χατζής: «Τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως»

Must Read

Ο Κώστας Χατζής δεν έχει κρύψει την καταγωγή του. Με περίσσεια υπερηφάνεια έχει παραδεχτεί πως είναι τσιγγάνος γεγονός το οποίο του δημιουργούσε εμπόδια στον δρόμο για την επιτυχία καθώς βίωνε από πολύ μικρό παιδί τον ρατσισμό.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», αναφέρθηκε στην περίοδο που αναγκαζόταν να πει ψέματα ότι είναι από άλλη χώρα.

«Για να τρώμε ένα πιάτο φαγητό, όταν κατέβηκα στην Αθήνα έκανα τον ξένο και με παρουσίαζαν ξένο. Πότε ήμουν Βραζιλιάνος, πότε Σπανιόλος. Έρχομαι από την Λιβαδειά», είπε αρχικά ο ερμηνευτής.

«Ένιωσα ότι είμαι περιθωριακός από παιδί από το σχολείο. Έχω τεκμηριωμένα επιχειρήματα πως αν στην υδρόγειο υπάρχουν 2-3 λαοί που ξεχωρίζουν, είναι οι Έλληνες, είναι καταπληκτικός λαός, αλλά δεν είχε ποτέ παιδεία από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα… Εγώ σαν γύφτος ξέρω μέρος της δημοκρατίας. Αν ρωτήσεις έναν Έλληνα δεν το ξέρει. Να το ξέρει ο γύφτος και να μην το ξέρει ο Έλληνας; Δεν είναι τρομακτικό;» κατέληξε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε σε διάφορα περιστατικά τα οποία τον έχουν στεναχωρήσει και που δεν μπορούν να ειπωθούν στον αέρα.

«Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορώ να τα πω. Ας φέρουμε ένα παράδειγμα, όλοι έπαιρναν 100 και εγώ έπαιρνα 20 και είχα μάνα, πατέρα και η οικογένεια. Δεν είναι αυτό ένα μήνυμα γιατί αυτό βγαίνει ότι είμαι ο καλός άνθρωπος, καλλιτέχνης. Δεν είναι σωστό. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν» ανέφερε ο Κώστας Χατζής.

«Για παράδειγμα εμένα τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, που είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ήρθαν και μου είπαν ότι θα έπαιρνα για 3-4 συναυλίες 40 εκατομμύρια και λέω ούτε ο Frank Sinatra να ήμουν. Πέρασαν 4 μήνες και έγραψαν οι εφημερίδες ότι η απατεωνιά του τάδε υπουργείου έκανε αυτό και οι τραγουδιστές ήταν αυτό. Αν το διάβαζαν αυτό τα παιδιά μου; Το φαντάζεσαι; Γιατί έπεσα και σε δυσμένεια και σου λέει ότι ο πατέρας μου μας έλεγε τόσα…» σχολίασε ο Κώστας Χατζής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This