Γιώργος Λιάγκας VS Κατερίνα Ζαρίφη: Υπέρ του Λιάγκα η Ελεονώρα Μελέτη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Must Read

Η Κατερίνα Ζαρίφη στο πλαίσιο της σάτιρας που κάνει στη νέα της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» ξεκίνησε να παίρνει τα μέτρα το καβάλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Θα σε μετρήσω, θα σου πάρω δηλαδή τα μέτρα, και μετά θα πάω τα μέτρα σου στο Νίκο τον Αποστολόπουλο, για να σου ράψει ένα κουστούμι στα μέτρα σου. Τόσα κουστούμια έχει ράψει ο σχεδιαστής, μην το παίρνεις για γαμπριάτικο. Θα σε ντύσω. Θα μετρηθούμε, γιατί, μη νομίζεις, και το μέγεθος μετράει, για να ξέρει και ο Νίκος Αποστολόπουλος τι να ράψει, για αυτόν το κάνω», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και ξεκίνησε να του παίρνει τα μέτρα, κάνοντας ταυτόχρονα τα δικά της χιουμοριστικά σχόλια, προκαλώντας γέλια σε όλο το πλατό.

«Για να δω το χέρι. Πω πω πω… 25 εκατοστά, ντονέρ το μπράτσο. Μπράβο, αγόρι μου! Μπράβο, Δημήτρη μου! 45 εκατοστά το μπούτι… μπουκάλα υγραερίου! Τι είναι αυτό το πράγμα Δημήτρη μου; Μπράβο παιδί μου», είπε εν συνεχεία με περιπαικτική διάθεση, μη σταματώντας να μετράει με τη μεζούρα τις αναλογίες του συνεργάτη της.

«Τώρα θα με συγχωρέσεις αλλά θα πρέπει να σου πάρω και κάποια άλλα μέτρα, τον καβάλο… ήθελα να ξέρω, επειδή διάβασα και μία έρευνα, σου λέει ο Έλληνας, θα έλεγα στον Νίκο Αποστολόπουλο ένα 12,8, όσο και η τηλεθέαση θέλουμε να κάνουμε. Είναι ο μέσος όρος του Έλληνα», συμπλήρωσε, «αν και με 5 θα ήμουν ικανοποιημένη, αλλά το 12,8 θα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη», ολοκλήρωσε η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Εσύ, με βάση αυτόν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, πού κινείσαι;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια, για να της απαντήσει εκείνος με εύστοχο και όλο υπονοούμενο τρόπο, «Εγώ, επειδή έχω και αιγυπτιακές ρίζες, ανέβα λίγο».

«Κάτσε γιατί μου έπεσε το ζάχαρο… πήγαινε στην τουαλέτα να μετρηθείς μόνος σου και έλα να μας πεις τα αποτελέσματα», κατέληξε καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες να συγκρατήσει τα γέλια της, «πήγαινε και θα έρθω κι εγώ αργότερα να σε βοηθήσω», του υποσχέθηκε και τον αποδέσμευσε.

Το απόσπασμα αυτό της εκπομπής του Open σχολιάστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας πως αν το έκανε ο ίδιος αυτό στον αέρα θα τον είχαν συλλάβει πριν ακόμη ολοκληρωθεί η εκπομπή του, όπως και αν το έκανε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή.

«Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι φίλη όλων σας η Κατερίνα Ζαρίφη και δεν πρόκειται να μιλήσετε, θα μιλήσω εγώ. Εγώ την έχω δει μόνο μια φορά στο θέατρο τη γυναίκα και είναι πολύ ταλαντούχα και γύρισε και είπε σε μία συνέντευξή της ότι εγώ την έχω πιάσει στο στόμα μου…», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

«Όλους και τον εαυτό μου πιάνω στο στόμα μου…Να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ανθρώπους που είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε ακίνδυνους ή από ανθρώπους που δεν είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε επικίνδυνους και εχθρούς. Αντιμετωπίζουμε την τηλεόραση με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αυτή είναι όλη η αλήθεια. Παίζει 2 το μεσημέρι. Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου και να βγαίνει ο άλλος και να λέει ότι έχω αιγυπτιακές ρίζες και έχω λίγο μεγαλύτερο από 12,8 ε αυτό για μεσημέρι…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Κατερίνα Ζαρίδη από την άλλη έδωσε την δική της απάντηση ξεκαθαρίζοντας πως ότι ειπώθηκε ήταν στο πλαίσιο του χιούμορ.

«Πάντως ρε παιδί μου, άμα θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει τόσο πολύ σάτιρα δεν έχει καμιά θέση εκεί στο Ράδιο Αρβύλα; Γιατί πλάκα κάναμε. Γενικότερα πλάκα κάνουμε» είπε με νόημα ενώ επική ήταν αντίδραση και του Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος παρακολουθούσε τον σχολιασμό.

Δίκιο ωστόσο δίνει στον Γιώργο Λιάγκα η Ελεονώρα Μελέτη η οποία εξέφρασε κι εκείνη την γνώμη της λέγοντας πως δεν ήταν αστείο το σκετς που έκανε η παρουσιάστρια με το μοντέλο.

«Σε αυτό που λέει ο Γιώργος έχει δίκιο. Αν το είχε κάνει ο Γιώργος αυτό… Εσείς δηλαδή γελάσατε με αυτό; Όλοι μεταξύ μας ξέρουμε ότι αν το είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας θα τον είχαμε σταυρώσει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Είχε κάνει κάτι αντίστοιχο ο Γιώργος με μία αποτρίχωση στο Πρωινό. Τρεις εβδομάδες πελεκούσαμε τον Γιώργο, γιατί υπήρχε ένα μοντέλο και του έκαναν αποτρίχωση live και είχε πει εκείνος ένα αστείο που ήταν χοντροκομμένο, τον είχαμε πελεκήσει πραγματικά», επισήμανε με την σειρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Δεν θα μπορούσε να γίνει από τον Γιώργο. Είναι άλλη εκπομπή, είναι άλλη σήμανση, είναι άλλα, άλλα, άλλα… Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Εγώ αυτό που έχω βαρεθεί να ακούω στην τηλεόραση είναι ότι ο ένας κάνει σάτιρα, γιατί σατιρική είναι η εκπομπή της Ζαρίφη, μπορεί να ήταν κακόγουστο αυτό, αλλά είναι σατιρικού περιεχομένου αυτό που έκανε, δεν είναι ένα πρωινό στο οποίο θα βγει…», κατέληξε ο Θανάσης Πάτρας.

Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ οι συνεργάτες της τόνισαν πως επρόκειτο για σεξουαλικό υπονοούμενο το οποίο αν γινόταν από το αντίθετο φύλλο θα κατακεραυνωνόταν. Συνεπώς δεν έπρεπε να ειπωθεί και δη στον αέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής.
«Όταν κάνεις μία εκπομπή και νιώθεις ότι ο άλλος σου απευθύνει ένα σχόλιο με τέτοια ευθύτητα, νιώθεις την ανάγκη να απαντήσεις. Δεν το βρίσκω κακό. Κι εμείς είμαστε μία εκπομπή που μπορεί πάνω σε μία κουβέντα, με ένα θέμα του Λευτέρη Μητσόπουλου, να κάνουμε μία σάτιρα λίγο πιο πιπεράτη, στη λογική ότι βγαίνει γέλιο. Εγώ σε αυτό που είδα με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν γέλασα. Δεν με πειράζει, ούτε πουριτανή είμαι, ούτε συντηρητική. Αλλά δεν έβγαινε γέλιο από αυτό», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια του «Happy Day».
«Σε μία ζωντανή εκπομπή μπορεί να υπάρξει και ένα τέτοιο υπονοούμενο. Εδώ ήταν σαν γραμμένος διάλογος. Όπως και να έχει, επειδή είναι μία νέα εκπομπή, πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι και να αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν μία μορφή και μία ροή και μετά να σχολιάσουμε», είπε στην συνέχεια.

«Τον καταλαβαίνω τον Λιάγκα γιατί κατά καιρούς τον έχουν διαπομπεύσει γι’ άλλα. Έχει δώσει και αφορμές. Αλλά γύρισε συνειδητοποιημένος, κι έχει μάθει από τα λάθη του» κατέληξε η παρουσιάστρια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This