Φάρμα: Η ομάδα που κέρδισε το σπίτι και οι εντάσεις που έφερε η μετακόμιση

Must Read

Δύσκολη ήταν η χθεσινή ημέρα για τους παίκτες της φάρμας αφού από την μονομαχία του Γιαννούλα και του Γιαννακίδη θα κρινόταν ποια ομάδα θα παρέμενε στο σπίτι και ποια στην σκηνή.

Ο Γιαννούλας όντας αγχωμένος απομονώθηκε και έμεινε στο δεντρόσπιτο. Λίγο πριν ξεκινήσει όμως ο μεγάλος αγώνας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον επισκέφθηκε για να συζητήσουν για την κρίσιμη στιγμή της αναμέτρησης.

Αρχικά όμως ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης έκανε μία παρατήρηση στον παίκτη της πράσινης ομάδας του οποίου η απάντηση ήταν αφοπλιστική.

Λεωνίδας Κουρτσόπουλος: Αρχικά θα σου πω κάτι, θα ξεκινήσω με το εξής! Όταν ο σκηνοθέτης λέει ”cut”, δε θα κάθεσαι όπου βρίσκεις, γιατί σε βλέπω…λέει ”cut” και κάθεσαι! Είναι για σταματάμε εμείς, όχι για να κάθεσαι εσύ.

Γιαννούλας: Ψάχνω για καμία γατούσα. Γατούσα στα βλάχικα είναι η γάτα. Κοιτάω γύρω, γύρω…τι cut; Τι λένε αυτοί εδώ πέρα; Μιλάνε ξένα από εδώ, μιλάνε ξένα από εκεί μπερδεύομαι.

Η Μεγάλη στιγμή έφτασε και οι δύο μονομάχοι πήραν θέση για τον αγώνα. Το σπίτι τελικά κατάφερε να κερδίσει η γαλάζια ομάδα με τον Γιαννούλα να χάνει στην τελευταία δοκιμασία να νιώθει απογοητευμένος με την ήττα του.

Η μετακόμιση των πράσινων όμως στην σκηνή έφερε λίγες εντάσεις. Οι πράσινοι ζήτησαν από τους γαλάζιους να μεταφέρουν μόνο τα απαραίτητα στην σκηνή και τα υπόλοιπα πράγματα την επόμενη ημέρα. Η Πηνελόπη Ορφανουδάκη όμως και ο Γιώργος Τσάμης δεν κατάλαβαν τι ακριβώς ζήτησαν και αρνήθηκαν κατευθείαν.
«Κάτι ακούω… Η πρόταση ήταν να κάτσουν άλλο ένα βράδυ για να μη μεταφέρονται βραδιάτικα; Να μείνουν τα πράγματα; Δεν κατάλαβα ακριβώς! Και εγώ απευθείας είπα «σήμερα» οπότε νομίζω ότι έχω μπει στη μαύρη λίστα ξανά» τόνισε αρχικά η 35χρονη οδηγός ταξί στην κάμερα στη Φάρμα. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω ούτε μία ώρα ακόμα στη σκηνή».

«Οπότε στα άτομα, που το πρότειναν, θα τους έλεγα απλά: Σκάστε, σήμερα η βραδιά είναι για εμάς και νομίζω ότι μας αξίζει να κοιμηθούμε στο σπίτι» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο 36χρονος ηθοποιός στη Φάρμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This