Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεσπά κατά του Light: «Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο-Ο ανύπαρκτος! Ο άσχετος»

Must Read

Την Παρασκευή που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε το live του Fame Story και ιδιαίτερη εντύπωση έκανε τόσο στους κριτές όσο και τον παρουσιαστή, Νίκο Κοκλώνη, οι απόψεις του Light σχετικά με το ρεμπέτικο ρεπερτόριο.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής της τραπ μουσικής, θεωρεί πως οι διαγωνιζόμενοι, όντες νεαρά άτομα σε ηλικία δεν θα έπρεπε να τραγουδάνε αυτού του είδους τραγούδια, καθώς είναι, για εκείνον, πολύ παλιά.

Αφορμή στάθηκε η ερμηνεία της Μαίρης Τσαβαλιά, η οποία τραγούδησε το πολύ γνωστό τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα», το οποίο ο Light χαρακτήρισε ως απολίθωμα. 

Ακούγοντας το νεαρό τραγουδιστή o Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξω φρενών και προέβη σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

«Κανένα σχόλιο δικό μου. Όταν το είδα το βράδυ της Παρασκευής και τώρα, κάθομαι στη θέση μου γιατί φαίνεται ότι είμαι πολύ ζεν τύπος. Όταν ασκώ κριτική πολύ καλοπροαίρετα και στογγυλεμένα γιατί αν ανοίξω το στόμα μου έχω ποταμούς να βγάλω, πολλοί λένε δεν πήγε στην εκπομπή και τους κρατάει μούτρα…

Να σας πω κάτι; Όταν πρωτομίλησα με πήραν άνθρωποι από την ίδια την εταιρεία και μου είπαν να αγιάσει το στόμα σου. Εδώ είναι στραβό όλο το σύστημα… Ο Αντώνης Ρέμος που μένει εκεί είναι ψύχραιμος; Ο Γιώργος Θεοφάνους που μπήκε μέσα είναι ψύχραιμος; Οι μουσικοί είναι ψύχραιμοι;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια βγήκε εκτός εαυτού…

«Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άστα να πάνε στο διά…ο! Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζηδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι ο Μαρκόπουλος, τι είναι ο αδελφός μου! Θα έρθει ο Light να μου λέει αν είναι boring; Ο ανύπαρκτος! Ο άσχετος! Μα θα τρελαθούμε!

Και αυτό να το έχουμε ως επιτροπή ενός talent show που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας Εξαρχείων του Light; Δεν με κατουρ… τώρα! Δεν είπα γνώμη, απλά είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από 5 χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του;», είπε έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This