Σασμός spoiler: Η Αργυρώ απειλεί τον Αστέρη ότι θα καταδώσει τον αδερφό του στην αστυνομία για τον φόνο του Στεφανή

Must Read

Ο θάνατος του Νικηφόρου σκάει σαν βόμβα και στα αυτιά της Θοδώρας από την Εύα, η οποία σπεύδει να συμπαρασταθεί στη Βασιλική. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποκρύψει την αλήθεια από τη γιαγιά Ειρήνη. «Αργυρούλα μου», της λέει μέσα από το νοσοκομείο, «ήρθαν πουλιά, εδώ στον ύπνο μου και μου είπαν για το μεγάλο κακό που έχει βρει το χωριό μας. Γιατί δεν μου λες τι έχει συμβεί;», τη ρωτά.

Ο Αστέρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την πρόθεσή του να φύγει με την Αργυρώ στην Αυστραλία. Εκείνη, τυφλωμένη από τον πόνο και την οργή, διαμηνύει στη Μαρίνα ότι το αίμα του εγγονού της θα πληρωθεί μόνο με αίμα. «Ο Λάζαρος πρέπει να μπει φυλακή. Εκεί είναι η θέση του», θα απαντήσει η Μαρίνα.

Το μίσος έχει κυριεύσει τη Βασιλική που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει και να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού της. Φωνάζει τον Μαθιό και του ζητά κάτι που δεν μπορεί να πιστέψει. «Θέλω να πάρεις τη ζωή εκείνου που σκότωσε τον γιο μας», του λέει με τόλμη. «Μου ζητάς δηλαδή να βάψω ξανά τα χέρια μου με αίμα, Βασιλική μου;», τη ρωτά και εκείνη γνέφει θετικά.

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη συγκαλεί συμβούλιο με τον Δημητρό και τον Νικολή. Τα σχέδιά της είναι σκοτεινά και σίγουρα δεν θα έχουν καλή κατάληξη.

Ανατροπή στον Σασμό! Η Αργυρώ συναντιέται με τον Αντρέα και εκείνος για μια ακόμη φορά κατηγορεί την οικογένεια Σταματάκη. Φεύγει γρήγορα από το σπίτι του εξαπολύοντας κατηγορίες και πηγαίνει στον Αστέρη, όπου και του αποκαλύπτει τον λόγο της συνάντησής τους.

Ο Αντρέας θα καλέσει την Αργυρώ στο κινητό και θα της πει να συναντηθούν για να συζητήσουν κάτι σοβαρό. Εκείνη θα πάει αλλά δεν θα αργήσει να ταραχτεί αφού, σύμφωνα με το Tivisirial, ο θείος της θα της αποκαλύψει πως η οικογένεια του Αστέρη κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Και αυτό είναι η δολοφονία του Στεφανή από τον Μαθιό, πληροφορία που εκείνος θα έχει μάθει από την Εύα. Η Αργυρώ θα αντιδράσει αμέσως.

«Έπρεπε να έχω καταλάβει από τη στιγμή που σήκωσα το τηλέφωνο, πως θα με φέρεις εδώ με κακούς σκοπούς. Μην ξοδεύεις τζάμπα το σάλιο σου, δεν θα με πείσεις. Τον Μαθιό τον ξέρω καλά. Ένας παλιάνθρωπος είσαι. Δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου», θα του πει θυμωμένη και θα φύγει. Όμως τις κουβέντες τους θα μοιραστεί λίγο αργότερα με τον Αστέρη. Η σιωπή του θα την κάνει να καταλάβει πως ο θείος της τελικά είχε δίκιο. Ο Μαθιός έχει όντως σκοτώσει τον Στεφανή Σταματάκη!

Η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος της ήξερε για τον φόνο που έχει κάνει ο αδελφός του και τον καλύπτει. «Αφήνεις τον Μαθιό να κυκλοφορεί ελεύθερος. Τον καλύπτεις», θα του πει και εκείνος θα της εξηγήσει πως είναι αίμα του και πως αυτός είναι ο λόγος που τον έκανε να απομακρυνθεί από την οικογένειά του. «Ο αδελφός σου σκότωσε έναν άνθρωπο. Από την πρώτη στιγμή έπρεπε να πάει να παραδοθεί», του τονίζει και ο Αστέρης της απαντά:

«Μου υποσχέθηκε πως κάποια στιγμή θα το κάνει. Τι άλλο θέλεις; Να πάω εγώ να τον καταδώσω;», ενώ της θυμίζει πως τώρα που η Βασιλική είναι έγκυος δεν γίνεται να τον χάσει από το πλευρό της. Η Αργυρώ επιμένει πως πρέπει να τον καταδώσει γιατί ο Μαθιός έκανε έγκλημα και πρέπει να πληρώσει.

«Δεν αντέχω να καταδώσω τον αδελφό μου. Αν θέλεις εσύ τόσο πολύ να τον δεις πίσω από τα σίδερα, κάντο εσύ!», της λέει και εκείνη υποστηρίζει: «Αφού μου πετάς το μπαλάκι, εντάξει. Ας γίνει έτσι! Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να προστατεύω έναν δολοφόνο. Θα τον κλείσω στη φυλακή». Το ζευγάρι απομακρύνεται με οργή και ο Αστέρης δεν θα μπορεί για πρώτη φορά να προβλέψει τις επόμενες κινήσεις της γυναίκας του. Λίγο αργότερα θα βρει τον αδελφό του και θα του αποκαλύψει: «Εχουμε πρόβλημα, Μαθιό. Η Αργυρώ τα ξέρει όλα για τον Στεφανή». Ο Μαθιός θα μείνει εμβρόντητος καθώς θεωρεί πως η Αργυρώ θα μιλήσει άμεσα στον Αντώνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This