My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Γεωργία και ζήτησε να φύγει – Ο τσακωμός με την Απολλεών

Must Read

Δεν υπάρχει επεισόδιο να μην έχουμε δει κάποιες από τις παίκτριες του My Style Rocks να τσακώνονται για τις βαθμολογίες που δίνει μία στην άλλη.

Αυτή τη φορά οι παίκτριες κλήθηκαν να δείξουν πάνω από ένα look, συνεπώς το concept θα έπρεπε να είναι ημερήσιο, προκειμένου  να δείξουν, τόσο στους κριτές όσο και στο τηλεοπτικό κοινό τι μπορούν να φορέσουν σε μία ημέρα και για κάθε περίσταση.

Όταν έφτασε η ώρα  να παρουσιάσει το δικό της outfit  η Απολλεών,  οι συμπαίκτριες της της έβαλαν αρκετοί καλή βαθμολογία, ωστόσο η Γεωργία ήταν η μόνη που την βαθμολόγησέ με δύο.

Η Απολλεών  εκνευρίστηκε με τη συμπαίκτριά της, καθώς θεώρησε πως της ακυρώνει την όλη προσπάθεια της, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία αντιπαράθεση μεταξύ των δύο.

Στη συνέχεια οι κριτές εκθείασαν την Απολλεών, όμως δεν γινόταν να μη συζητηθεί και τα όσα  ειπώθηκαν ανάμεσα στις δύο  διαγωνιζόμενες με αποτέλεσμα η Γεωργία να νιώσει πιεσμένη και να  φύγει από το πλατό κλαίγοντας

Απολλεών: «Κάποια πράγματα είναι μέχρι ενός σημείου. Δεν μιλάω, τα κρατάω μέσα μου, να είμαι ευγενική αλλά κάποια στιγμή γεμίζει το ποτήρι. Αυτό το “2” είναι σαν να ακυρώνει το look. Και αυτό πρόταση είναι, έχει σκέψη όλο!».

Στέλιος Κουδουνάρης: «Συμβαίνει κάτι με τη Γεωργία;».

Απολλεών: «Δεν συμβαίνει κάτι με καμία κοπέλα. Η ευγένειά μου δεν θέλω να καβαληθεί»

Στέλιος Κουδουνάρης: «Καβαλήθηκε, εδώ και καιρό! Εύχομαι να αλλάξει. Έχουν περάσει οι εβδομάδες, είναι στη μέση προς τα κάτω ενώ θα μπορούσες να είσαι προς τα πάνω. Είσαι υποτονική, δεν φέρνεις προτάσεις και τα κρατάς όλα μέσα σου. Φαίνεσαι να έχεις μια απάθεια, να τα ακούς όλα, να φέρνεις το look σου και φεύγεις».

Γεωργία: «Θέλω να βγω λίγο έξω. Θέλω να βγω λίγο γιατί είμαι υπό πίεση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This