Ο Light τα έβαλε με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»: «Α να μου χαθείτε, λ@μ@γ@» – Το ιστορικό της κόντρας

Must Read

Νέο μέτωπο άνοιξε ο Light! Αυτήν την φορά ο γνωστός τραπερ τα έβαλε με την Σίσσυ Χρηστίδου και όσους απαρτίζουν την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο λόγος είναι επειδή δεν προβλήθηκαν ολόκληρες οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εν λόγω εκπομπής, η οποία βρέθηκε στο live του Fame Story προκειμένου να αποσπάσει αποκλειστικές δηλώσεις.

«Η αλήθεια είναι ότι και γω, άμα για 40 – 50 χρόνια έκανα όλα τα ξεφτιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης και στα 75 μου, αντί να μπορώ να συνταξιοδοτηθώ με λίγη αξιοπρέπεια, ήμουν τριτο-τέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου, θα είχα και γω πολλά νεύρα. Οπότε τον κατάλαβα λίγο περισσότερο», ήταν το μέρος της συνέντευξης που έπαιξε η εκπομπή του Mega, όπου αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον Light να ξεσπάει, μέσα από το instagram account του και να κάνει λόγο για «πετσόκομμα» των δηλώσεών του.

«Λοιπόν, χαμογέλα με τρέλα, Χαμογέλα και πάλι, όπως και να λέγεται αυτή η εκπομπή. Ήρθατε εχθές να μου πάρετε συνέντευξη σας έδωσα μια δήλωση πάρα πολύ όμορφα και ωραία. Σήμερα βλέπω έχετε πάρει την δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει την μισή, πολλά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε, γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι; Τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα. Δεν ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη σε αυτή την εκπομπή. Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια, αν δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν και θα ποστάρω μόνο από τα social μου. Μην είτε μούλοι, γι’ αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και δεν βλέπει τις μα@@@@ες σας. Σταματήστε να λογοκρίνετε τον κόσμο. Μου πήρατε μια συνέντευξη, ανεβάστε αυτό που είπα», είπε ο χαρακτηριστικά

Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της ωστόσο αποφάσισαν να προβάλουν την αμοντάριστη συνέντευξη του τραγουδιστή για να αποδείξουν ότι δεν αλλοιώθηκε το νόημα από τα λεγόμενά του.

«Η αλήθεια είναι ότι και γω, άμα για 40 – 50 χρόνια έκανα όλα τα ξεφτιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης και στα 75 μου, αντί να μπορώ να συνταξιοδοτηθώ με λίγη αξιοπρέπεια, ήμουν τριτο-τέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου, θα είχα και γω πολλά νεύρα. Οπότε τον κατάλαβα λίγο περισσότερο».

«Άμα ήταν ο αδελφός του είχε κάποιο επίπεδο προφανώς ο κύριος, ήταν αναγνωρισμένος και πολιτικά τοποθετημένος και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ακριβώς πιο επίπεδο έχει. Από ότι διάβασα στο google, ριάλτιι κάνει 40 – 50 χρόνια και σε ένα από αυτά είχε κάτι ξω… μέσα και τέτοια. Εντάξει, αν αυτό είναι το επίπεδο του, δεν θα ήθελα να είμαι στο επίπεδο του είναι η αλήθεια».

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα τον είχα ακουστά σαν ένα όνομα, Ανδρέας Μικρούτσικος. Ήξερα ότι είναι ένα όνομα το οποίο κυκλοφορεί και ακούγεται. Δεν έχω κάτι ενάντια στον άνθρωπο. Μου έδειξε ποιο είναι το επίπεδο του από τον τρόπο που αναφέρθηκε στο όνομα μου χωρίς να με ξέρεις και χωρίς να με έχει συναντήσει ποτέ. Είναι πάρα πολύ χαμηλό και δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί του» υπογράμμισε ο Light για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην κάμερα της εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

Η κόντρα αυτή της Σίσσυς Χρηστίδου με τον τράπερ φαίνεται πως έκανε καλό στην παρουσιάστρια αφού, όπως αποκάλυψε η ίδια, άρχισαν τα παιδιά της να ασχολούνται με την «δουλειά» της.

«Έχω τον Φίλιππο και τους φίλους του στο σπίτι και τον Mike και τους φίλους του και τους έβαφα για ένα Halloween πάρτι. Έβαψα περίπου 9 παιδιά. Με παίρνει η Βένια τηλέφωνο και βλέπω 4 κλήσεις. Λέω εντάξει. Δεν το σηκώνω μια, δεν το σηκώνω δυο, λέω θα έχει γκρεμιστεί κανένας φούρνος. Το σηκώνω, βάζω ανοιχτή ακρόαση και είναι τα παιδιά 15χρονα, ο Φίλιππος, η κοπέλα του. Μου λέει η Βένια “σου έχω στείλει ένα βίντεο και πρέπει να το δεις! Μας κράζει ο Light”.

Εκείνη τη στιγμή το ακούνε τα 15χρονα και ξαφνικά ασχολούνται μαζί μου. Μου λέει ο γιος μου: “μαμά σε κράζει ο Light;”. Βλέπω πως αυτό μου δίνει μια αβάντα στα 15χρονα! Λέω βεβαίως “με κράζει”. Αρχίζουν και ψάχνουν στα κινητά τους όλα να δουν που το έβαλε ο Light. Θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί μου έδωσε μια υπόσταση, ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή ο γιος μου δεν με έβλεπε και τώρα που έχω beef με τον Light ανέβηκα στα μάτια του», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Παρόλα αυτά ο Νίκος Συρίγος έγινε έξαλλος με τις  πηχτές του Light και ξέσπασε δίνοντας τη δική του απάντηση.

«Θα τα πω όπως είναι, επειδή εμένα, το να βγαίνει αυτός ο πιτσιρίκος και να λέει αυτά που λέει στα social media του και να απευθύνεται σε μένα και τα κορίτσια που είναι δίπλα μας και όλους τους ανθρώπους της εκπομπής – δεν είχα δει το βίντεο, ήθελα να δω τι κόψαμε – και αφού το είδα το βίντεο, θέλω να του πω ότι εμείς εκεί που μεγάλωσα, τέτοιους τύπους τους λέγαμε ψευτόμαγκες και σαλιάριδες. Έτσι τους λέγαμε και δε τους κάναμε παρέα, δε τους γουστάραμε. Το να λέει αυτά τα πράγματα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το να χαρακτηρίζει εμάς όπως μας χαρακτήρισε, χωρίς να έχουμε κόψει τίποτα ουσιαστικό και να κάθεται να κάνει διαγγέλματα, είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης.

Αυτό είναι ο Light. Δυστυχώς αυτούς τους τρόπους συμπεριφοράς παίρνουν τα 15χρονα που ασχολούνται μαζί του. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι πρότυπο των 15χρονων είναι αυτός ο τύπος, ο ψευτόμαγκας και σαλιάρης… Όσο δίνουμε λόγο σε αυτούς τους τύπους, τόσο θα τους δίνουμε και δύναμη… Δε γίνεται να μας κάνει μαθήματα ηθικής αυτός ο τύπος» τόνισε.

Ο Light φυσικά δεν το άφησε να πέσει κάτω και μέσα από τα insta stories του απάντησε στον δημοσιογράφο και γενικότερα στην εκπομπή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Καλημέρα και πάλι! Χαμογέλα και πάλι! Τι γίνεται ρε μάγκες να πούμε; Είστε εκεί μεγάλοι άνθρωποι με άσπρα μαλλιά, δεν μπορείτε να κρατήσετε το επίπεδο;. Που είναι το επίπεδό σας κύριοι και κυρίες; Δυο ημέρες συνεχόμενες εκπομπή για τον Light έχετε κάνει!

Εγώ θα ήθελα σας παρακαλώ, όπως λέτε ότι δεν θα μου ξαναδώσετε βήμα, να το κάνετε! Μην ασχοληθείτε και τρίτη ημέρα μαζί μου, αλλά, όπως φαίνεται, ο μόνος τρόπος για να δει κάποιος αυτή την ηλιθιότητα που αποκαλείτε εκπομπή, είναι να αναφέρετε το όνομά μου συνεχώς.

Αν είστε τόσο έξω φρενών και θεωρείτε ότι είμαι κακό παράδειγμα για τα 15χρονα, σταματήστε να με προβάλλετε. Καθίστε διακοσμητικοί στο πάνελ και σχολιάστε τι τάνγκα φοράει η τάδε κλώσα. Α να μου χαθείτε, λ@μ@γ@!

Ρε παιδιά, αυτό το μόδα είναι και θα περάσει, αυτή η καραμέλα, δεν πάλιωσε; Έντεκα χρόνια τώρα δεν έχει περάσει αυτή η μόδα. Όλο και ανεβαίνουμε, όλος ο κόσμος μαζί μας ασχολείται, κι εσείς το ίδιο, στο youtube πάμε τρένο, στο spotify πάμε τρένο, στην τηλεόραση πάμε τρένο. Μήπως έχει περάσει η δική σας μόδα και δε το έχετε καταλάβει; Και κρατιέστε με νύχια και με δόντια και φυτοζωείτε δέκα άνθρωποι σε ένα πάνελ; Συζητάτε για το τι κι@@@α φοράει η Μαιρούλα Μαιρίτσα και με ποιον τα έφτιαξε η τρέσα τρεσούλα. Ανοίξτε ένα youtube κανάλι να δούμε αν θα σας δει κάποιος οργανικά; Αν θα έχετε τρία views ο καθένας. Είστε δέκα άτομα εκεί και μόνο τη Σίσσυ Χρηστίδου ξέρω. Οι άλλοι δε ξέρω καν τι επαγγέλλεστε και τι είστε».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This