My Style Rocks: Η επιστροφή της Καζάκη που έφερε τα πάνω κάτω – η νικήτρια της εβδομάδας και η παίκτρια που αποχώρησε

Must Read

Το χθεσινό concept του My Style Rocks ήταν η Disco και άναψε τα αίματα. Η Βασιλειάννα εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της και τους κριτές μαζί με την Ειρήνη Καζάκη και η παρουσία της πρώην παίκτριας του reality μόδας, έβαλε φωτιές.

Οι συμπαίκτριες της Βασιλειάννας φάνηκε πως δεν ενθουσιάστηκαν με το outfit που παρουσίασε και δεν της έβαλαν τον βαθμό που περίμενε γεγονός το οποίο την δυσαρέστησε.

Όταν ζητήθηκε από την Διονυσία Κουκίου να κρίνει το look της, τόσο η ίδια όσο και η Ειρήνη Καζάκη, «έβγαλαν νύχια» για την δεν συμφωνούσαν με την άποψη του μοντέλου.

Η Βασιλειάννα ισχυρίζεται πως είναι γνώστης της μόδας. Ο Στέλιος Κουδουνάρης όμως έχει αντίθετη άποψη, ο οποίος της είπε πως ήταν τελείως λάθος το look της.
Στο χθεσινό επεισόδιο όμως είδαμε και ποια από τις διαγωνιζόμενες ήταν και η νικήτρια της εβδομάδας και αυτή δεν ήταν άλλη από την Αμάντα Μανωλάκου.
Στην συνέχεια όμως μία από τις παίκτριες θα έπρεπε να αποχωρήσει. Οι τρεις διαγωνιζόμενες που δεν είχαν σχετικά χαμηλές βαθμολογίες ολόκληρη την εβδομάδα ήταν η Διονυσία Κουκίου, η Μορτασία και η Χριστιάνα Κοντού.
Οι κριτές αποφάσισαν να σώσουν την Διονυσία Κουκίου, οπότε έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στην Μορτασία και την Χριστιάνα.

Η παίκτρια που αποχώρησε τελικά από την εκπομπή μόδας ήταν η Χριστιάνα, με τις συμπαίκτριές της και την Κατερίνα Καραβάτου να ξεσπάνε σε κλάματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This