Φάρμα: Ο τραυματισμός του Βάϊου και η επιλογή του 2ου μονομάχου που έγινε στο παρά 5

Must Read

Ο Βάϊος είναι ο πρώτος μονομάχος γι’ αυτήν την εβδομάδα δυστυχώς όμως τραυματίστηκε στο πόδι και είναι δύσκολο να αγωνιστεί.

«Γύρισε το πόδι του, μόνος του και πρήστηκε! Κοίτα πως πρήστηκε! Πάτησε μια πέτρα και του γύρισε το πόδι», είπε η Ελεονώρα στον Αλέξανδρο.

«Πω, δεν γίνεται αυτό το πράγμα! Δεν ξέρω αν θα μπορώ να παίξω σήμερα. Θα βάλω πάγο και άμα δεν… Ούτε να περπατήσω δεν μπορώ, η αλήθεια είναι. Ούτε τεντώνει ούτε λυγίζει», είπε Βάϊος ενώ φοβάται πως: «τώρα θα βγει η βρώμα ότι αυτό το παίζει τραυματίας και τέτοια».

«Πολύ κακό timing! Πάρα πολύ κακό timing! Όχι ότι θα ήταν καλό σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αλλά πολύ κακό timing. Γι’ αυτόν κυρίως γιατί εκτός του ότι έχουμε την ασυλία είναι και μονομάχος», πρόσθεσε η Ελεονώρα.

Ευτυχώς οι συμπαίκτες του δεν πίστεψαν ούτε για μία στιγμή ότι μπορεί να το κάνει επίτηδες ενώ τόνισαν πως προέχει η υγεία του.

Ο Βάϊος τελικά μπήκε στον αγώνα! Πριν όμως έπρεπε να επιλέξει τον δεύτερο μονομάχο ο οποίος θα ήταν από την πράσινη ομάδα.
Λόγω του τραυματισμού του, ο παίκτης της γαλάζιας ομάδας ήταν ανάμεσα στους δύο πιο αδύναμους, για εκείνον, παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Ο λόγος για τον Γιώργο Κιουλτζόπουλος και την Γεωργία Τσάμη.
Την τελευταία στιγμή ο Βάϊος επέλεξε την Γεωργία. Η Γεωργία είχε αυτοπροταθεί να μονομαχήσει εκείνη, καθώς, όπως είπε, αν έχανε θα πήγαινε στους δικούς της ανθρώπους. Ωστόσο οι συμπαίκτες της θεωρούν πως το έκανε και λόγω της μυστικής συμφωνίας που είχε κάνει με τη Νάσια. Αν δηλαδή έχανε να την έχριζε αρχηγό της ομάδας τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This