My Style Rocks: H τραγική αποκάλυψη της Απολλεών που σόκαρε τους κριτές και τις συμπαίκτριές της

Must Read

Το πραγματικό όνομα της Απολλεών είναι Αθηνά. Το νέο της όνομα προέρχεται από δύο ονόματα, τον Λεωνίδα και την Απολλωνία.

Το πως προέκυψε η νέα της ταυτότητα κλήθηκε να αποκαλύψει η παίκτρια του My Style Rocks, μία συζήτηση που ξεκίνησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Σε σκέφτομαι από το προηγούμενο επεισόδιο. Εσύ ήσουν το δεύτερο κορίτσι που σκεφτόμουν έντονα, όπως και την Αμάντα. Όταν τελειώνουμε την εβδομάδα συνήθως με απασχολούν δύο κορίτσια και τώρα ήσουν εσύ. Έχει μείνει καρφωμένη η στιγμή που η Όλγα σε έλεγε Αθηνά που είναι το πραγματικό σου όνομα. Κάτι που το είχα ξεχάσει ότι δεν σε λένε Απολλεών. Ποια Απολλεών ήρθε σήμερα; Ποιος ρόλος είναι;

Ποια είναι η Αθηνά στην πραγματική της ζωή και γιατί θέλει να μας παρουσιάσει περσόνες διαφορετικές; Έτσι εξηγούνται πολλά! Δεν μας φέρνεις την Αθηνά, αλλά μια ασπίδα, έναν ρόλο, ένα κατασκεύασμα. Είναι γιατί δεν θέλεις να εκθέσεις την Αθηνά; Δεν την αποδέχεσαι; Η Αθηνά θέλει να κρύψει πράγματα; Έφτιαξες καινούργια προσωπικότητα;», της είπε χαρακτηριστικά, σε καμία περίπτωση όμως δεν περίμενε να ακούσει την τραγική αποκάλυψη που έκανε.

Με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια εξομολογήθηκε πως η περσόνα της έχει δημιουργηθεί μέσα από τον πόνο που έχει βιώσει και συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως έχει «χάσει» την κόρη της, Απολλωνία, γεγονός που σόκαρε κριτές και παίκτριες.

«Η Απολλεών είναι μια reborn περσόνα που συνέβη το 2021. Πάντα είμαι μια Αθηνά μέσα, γιατί αυτή με έφερε εδώ που είμαι. Έχουν γίνει κάποια πράγματα στη ζωή μου, ακραία. Και αυτά έφτιαξαν αυτή που είμαι σήμερα. Πάντα έχω τις αρχές μου και την παιδεία μου και δεν θα τις καταπατήσω για κανέναν. Δεν θέλω να συμβεί. Η Απολλεών είναι μια περσόνα που συνέβη μέσα από πόνο.

 Για να φτάσω αυτή που είμαι εδώ έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου. Δεν είναι ψεύτικη, είναι όλες οι γυναίκες που έχω μέσα μου. Έχω πέσει στο πάτωμα πολλές φορές και έχω σηκωθεί μόνη μου χωρίς βοήθεια. Το 2021 συνέβησαν 2-3 πράγματα στη ζωή μου και είπα αν επιζήσω θα πάω εκεί ψηλά. Δεν κάνω έκπτωση στον εαυτό μου! Είμαι κάθε μέρα άλλη και θα συνεχίσω να είμαι άλλη και όταν βγω. Η Απολλωνία είναι η κόρη που έχασα, λοιπόν!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This