Το Ναυάγιο: Ράκος η Ειρήνη – Ο πατέρας της χαροπαλεύει

Must Read

Σύμφωνα με το Tv24 θα έρθουν τα πάνω κάτω στη σειρά, Ναυάγιο! Ορφανή από μητέρα, έχασε λίγο καιρό πριν τον πολυαγαπημένο της άντρα, όμως η μοίρα τής επιφυλάσσει ακόμα ένα δυνατό χτύπημα. Η Ειρήνη θα δει τον πατέρα της Τρύφωνα να χαροπαλεύει. Στο πλευρό της και πάλι ο Ιπποκράτης.

Μια νέα αρχή θα προσπαθήσει να κάνει η Ειρήνη στα επόμενα επεισόδια του «Ναυαγίου», όμως, όπως όλα δείχνουν, η τύχη δεν θα είναι με το μέρος της. Ο Τρύφωνας που πλέον θα έχει επιστρέψει για τα καλά στα Κύθηρα και το ιατρείο του, θα χαίρεται με τις πρωτοβουλίες που αρχίζει να παίρνει στη ζωή της η μονάκριβη κόρη του, όπως να βρει ένα σπίτι δικό της για να μείνει, και δεν θα θελήσει να της μιλήσει. Ούτε όταν θα αρχίσει να έχει σοβαρές ενοχλήσεις στην υγεία του. Μάλιστα, χωρίς να το αποκαλύψει σε κανέναν για να μην προκαλέσει πρόωρη ανησυχία, θα υποβάλλει τον εαυτό του σε μια σειρά από σοβαρές εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Για την ακρίβεια, ο Τρύφωνας θα μάθει πως είναι πολύ άρρωστος και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Ακόμα και τότε όμως, δεν θα θελήσει να μιλήσει στην Ειρήνη καθώς δεν θα θέλει να την αναγκάσει να παρατήσει τη νέα της ζωή στην Αθήνα και να πάει να ζήσει μαζί του. Ετσι θα μοιραστεί τα νέα της υγείας του μόνο με τον Ιπποκράτη. «Επρεπε να μου είχες μιλήσει πιο νωρίς. Πες μου τι θέλεις να κάνω και με ποιο τρόπο να σε βοηθήσω», θα του πει.

Ο Τρύφωνας ένα πράγμα θα ζητήσει από τον νέο φίλο της Ειρήνης, όταν θα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Να μη μάθει τίποτα η Ειρήνη, τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτεί πως τα δεδομένα δεν μπορούν να αλλάξουν. Στο μεταξύ, Ιπποκράτης και Ειρήνη έχουν αρχίσει να δένονται με έναν περίεργο τρόπο αφού παρατηρούν πως υπάρχουν πολλά κοινά σημεία που ενώνουν τις ζωές τους, ενώ οι συναντήσεις τους θα έχουν αρχίσει να πληθαίνουν.

«Θα τη σκοτώσει αυτό το νέο. Δεν χρειάζεται να μάθει πώς είμαι, άλλωστε δεν με βλέπει πολύ συχνά για να καταλάβει κάτι. Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα κρατήσεις το μυστικό μου. Η Ειρήνη το μόνο που δεν χρειάζεται σε αυτή τη φάση είναι επιπλέον προβλήματα», θα ζητήσει ο Τρύφωνας από τον Ιπποκράτη και ο τελευταίος θα σεβαστεί την επιθυμία του. «Ξέρω πως δεν είναι σωστό και όταν μάθει την αλήθεια δεν θα μου μιλήσει ξανά, αλλά θα κάνω ό,τι μου πεις. Θέλω να με νιώθεις δικό σου άνθρωπο», θα απαντήσει στον γιατρό.

Οντως όμως ο αξιωματικός του Λιμενικού θα φανεί σωστός. Η στιγμή που η Ειρήνη θα μάθει όλη την αλήθεια δεν θα αργήσει και θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά. «Γιατί, πατέρα; Γιατί έπρεπε να το περάσεις μόνος σου αυτό; Σήμερα κιόλας θα έρθω στα Κύθηρα και δεν θα φύγω από το πλευρό σου αν δεν σιγουρευτώ πως η υγεία σου δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο», θα του πει μεταξύ άλλων. Προς απογοήτευση όλων όμως, η υγεία του άντρα δεν θα παρουσιάσει βελτίωση…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This