Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πολλοί συνάδελφοί μου δίνουν χώρο σε ανθρώπους που κάνουν απρεπή σχόλια και μετά αποστρέφονται των σχολίων αυτών

Must Read

Σε δηλώσεις για συναδέλφους της προχώρησε να μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή χωρίς ωστόσο να κατονομάσει.

Συγκεκριμένα τόνισε πως πολλοί από τους συναδέλφους της δέχονται στην εκπομπή τους ανθρώπους που κάνουν ομοφοβικά σχόλια και μετά τους κατέκριναν.

«Μου θυμίζει κάτι η αρχισυντάκτριά μου, Μαίρη Παλιαλέξη που το συζητήσαμε μαζί στο καμαρίνι. Θέλω να πω ότι σε αυτές τις δηλώσεις κοινής λήψης, μπορείτε να δείτε αλλού άλλα. Θέλω να πω ότι εμείς επιλέξαμε αυτά τα σχόλια που ήταν ναι μεν πολύ αιχμηρά, αλλά διατυπώθηκαν με ευπρέπεια. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι με πολύ σκληροπυρηνικά σχόλια, τα οποία εμείς από πολύ συνειδητή επιλογή, δεν τα παίζουμε.

Γιατί υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί μας που παίζουν κάτι απρεπές ή δίνουν χώρο σε ανθρώπους που κάνουν τέτοια απρεπή σχόλια και μετά αποστρέφονται των σχολίων αυτών. Τα παίζουν και μετά λένε “τι είναι αυτές οι απόψεις, μακριά από εμάς”. Εμείς συνειδητά δεν τα παίζουμε για να μην δώσουμε χώρο. Θα μπορούσαμε κι εμείς να τα προβάλλουμε και μετά να πούμε “τι ντροπή! Πώς τα παίζει, πώς τα λέει”. Το παίζουν για να το στηλιτεύσουν. Είναι υποκριτικό αυτό».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε από την πλευρά της ότι είναι της μόδας να παίζονται δηλώσεις και μετά οι παρουσιαστές ή το πάνελ να αντιδρούν έντονα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This