Φάρμα: Η ζάχαρη έφερε τα πάνω κάτω στην πράσινη ομάδα – Η νέα αρχηγός – ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία

Χάλασαν τα σχέδια της νέας αρχηγού.

Must Read

Σταματημό δεν έχουν οι τσακωμοί μεταξύ των παικτών της Φάρμας. Αυτήν την φορά το μήλο της Έριδος ήταν η ζάχαρη που είχαν κρατήσει οι παίκτες της πράσινης ομάδας γεγονός το οποίο δεν γνώριζε ο Νίκος Παρλάτζας και μόλις το ανακάλυψε εξέφρασε τον εκνευρισμό του.

«Έβαλα μια κουταλιά της σούπας στο μπουκάλι μου όταν ήμουν χρέπι», απολογήθηκε ο Άλκης.

«Ξέρω ότι την έφαγε ο Άλκης. Δεν μπορείς εσύ να τρως κι από τη ζάχαρη, να τρως κι από το κακάο… τα στερείς από τους άλλους εγώ θα αντέξω. Ο ψηλός ήρθε τούμπανο και τώρα ξεφούσκωσε τελείως. Το λέει και μόνος του ζαλίζεται… ε τράβα σπίτι», είπε ο Παρλάντζας στην κάμερα. «Δεν το ‘κανα στα κρυφά, δεν πήγα σαν ποντικός να φάω τη ζάχαρη», ξεκαθάρισε ο Άλκης.

«Ήσασταν μπροστά και λέω θα κρατήσω αυτή τη ζάχαρη για ώρα ανάγκης για όλου μας εδώ μέσα. Έγινε έτσι; Ναι ή όχι; Από εδώ και πέρα τίποτα…  Έχω βάλει σημάδια μέσα στα μπαούλα, την επόμενη φορά, άμα βρω χέρι μέσα θα το σπάσω στη μέση κι ας με βάλουν μέσα φυλακή», ανέφερε εξοργισμένος στη Φάρμα ο Γιώργος Γιαννούλας.

Ήρθε η στιγμή που οι παίκτες της πράσινης ομάδας θα μάθαιναν ποιος θα είναι ο αρχηγός τους. Οι τηλεθεατές ωστόσο ξέρανε αφού η Γεωργία αυτοθυσιάστηκε για να χρίσει αρχηγό την φίλη της τη Νάσια.

Απ’ ότι φαίνεται δεν χάρηκαν όλοι οι συμπαίκτες της με το νέο της ρόλο ενώ ο Άλκης κατηγόρησε τον Παρλάτζα ότι παίζει στρατηγικά, καθώς τόσο καιρό έλεγε πίσω από την πλάτη της Νάσιας ότι δεν κάνει τίποτα και τώρα θα την έχει από κοντά για να μην τον βγάλει στον τάκο

Δεν έλειψαν όμως και οι πρώτες συμμαχίες. Η Νάσια με τον Γιώργο Τσάμη και την Έλενα από την αντίπαλη ομάδα, αποφάσισαν να ορίσουν για μονομάχους τους πιο δυνατούς παίκτες.

Τα σχέδια της Νάσιας όμως χάλασαν αφού την ατομική ασυλία την πήρε ο Γιαννούλας τον οποίο είχε σκεφτεί να βγάλει στον τάκο. Το έπαθλο φαγητού ωστόσο κέρδισε η μπλε ομάδα η οποία απόλαυσε λουκουμάδες με μέλι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This