Ο Θοδωρής Τρανούλης απαντάει στην Ειρήνη Σκλήβα για το φόρεμα της Μις Κόσμος που «μπήκε σε δημοπρασία»

Must Read

Μία ιδιαίτερη στιγμή έζησαν οι επενδυτές του Cash or Trash καθώς μπροστά τους εμφανίστηκε ένα φόρεμα με ιστορική αξία.

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι δημοπρασίας βρέθηκε η σχεδιάστρια Αθηνά Τρανούλη για να δώσει σε δημοπρασία το φόρεμα που φόρεσε η Ειρήνη Σκλήβα όταν στέφθηκε Μις Κόσμος.

«Είχαμε φτιάξει τότε τις εμφανίσεις της για την βραδιά των καλλιστείων για τα Σταρ Ελλάς και μας εμπιστεύτηκε και στη συνέχεια για τα Μις Κόσμος. Σε αυτό το φόρεμα της κρέμασαν την κορδέλα της Μις Κόσμος. Είναι υψηλή ραπτική, φτιάχτηκε πάνω στο σώμα της, είναι κεντημένο με χρυσή κλωστή, μεταξωτό ύφασμα», ανέφερε η Αθηνά Τρανούλη.

 

Η Ειρήνη Σκλήβα από την άλλη, ισχυρίζεται πως το συγκεκριμένο φόρεμα το έχει στην κατοχή της εδώ και 27 χρόνια.

«Πολύ όμορφο το φόρεμα που μπήκε σε διαδικασία πλειστηριασμού αλλά ΕΓΩ αυτό που φόρεσα στην στέψη μου το έχω εδώ και 27χρονια … υπό την κατοχή μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Τα πράγματα στην θέση του θέλησε να βάλει ο πατέρας της σχεδιάστριας, Θοδωρής Τρανούλης, ο οποίος είναι και ο σχεδιαστής του συγκεκριμένου φορέματος και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας πως: «Ας ξεκινήσουμε από το ότι το φόρεμα δεν είναι της Ειρήνης Σκλήβα. Το φόρεμα είναι δημιουργία του οίκου Tranoulis και δική μου. Η Ειρήνη Σκλήβα βγήκε Μις Ελλάς και έπρεπε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Μις Κόσμος. Ήρθε εδώ και την έντυσα με τα διάφορα ρούχα που χρειαζόταν.

Εκπροσώπησε την Ελλάδα, βγήκε Μις Κόσμος και γύρισε. Όταν γύρισε, επέστρεψε τα ρούχα όλα στη βαλίτσα, όπως τα είχε πάρει. Πέρασε καιρός και μια μέρα, μας κάλεσαν με τους γονείς της στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα και αντί να της πάω μια τούρτα, της πήγα ένα ρούχο.

Το φόρεμα αυτό το είχε επιστρέψει, και αυτό που της δώρισα εγώ ήταν ένα πιστό αντίγραφό του. Δε μπορώ να ξέρω τώρα, πριν 27 χρόνια αν εκείνη κατάλαβε ότι της πήγα το ρούχο που είχε φορέσει. Δεν αισθάνθηκα άσχημα με το ποστ της Ειρήνης Σκλήβα. Καλά έκανε, ό,τι πιστεύει ο καθένας. Δε ξέρω εγώ την αλήθεια;

Δεν έχω να πω κάτι με την Ειρήνη Σκλήβα. Να έρθω σε επαφή μαζί της να πω τι; Να πάμε το ρούχο για DNA;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This