Απασφάλισε η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Όταν σβήνουν οι κάμερες, ο ένας καρφώνει τον άλλον»

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά.

Must Read

Με αφορμή τις κόντρες που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στους παρουσιαστές, η Ρούλα Κορομηλά, μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Mega Kαλημέρα» συμβούλεψε τους συναδέλφους της να μην ασχολούνται με τα νούμερα  τηλεθέασης της κάθε εκπομπής  και να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ τους, προκειμένου να γίνουν πρότυπα για τον κόσμο και για τα νέα πρόσωπα που θέλουν να ασχοληθούν με την τηλεόραση.

Η γνωστή παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί πως υπάρχουν κλίκες στον τηλεοπτικό χώρο γεγονός το οποίο δεν θεωρεί σωστό ενώ προτιμάει να εισβάλουν στον χώρο νέα πρόσωπα ανεξαρτήτου «παρέας».

«Πρέπει ο καθένας να κοιτάει την εκπομπή του και δεν ασχολούμαστε με άλλα πράγματα, θα αποτελέσουμε πρότυπα για τα νέα παιδιά. Όσοι έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση, πρέπει να το κάνουν. Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα που να μην ανήκουν σε παρεάκια, χρειάζεται η τηλεόραση πρόσωπα που να μην ανήκουν σε κλίκες.

Δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις τηλεοπτικά. Δεν πρέπει να ασχολείστε με τα νούμερα της κάθε εκπομπής. Κάνουμε όλοι την ίδια δουλειά, όλοι θα περάσουμε από αυτό. Δεν γίνεται πουθενά στην Αμερική αλλά ούτε στην Ευρώπη. Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης. Τι είναι αυτό; Καινούργιο; Δεν συμφωνώ με αυτό», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη από την άλλη θεωρεί πως δεν υπάρχουν κλίκες και παρεάκια, αντιθέτως άφησε να εννοηθεί πως πολλοί είναι εκείνοι που μπροστά τους μπορεί να εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια ενώ από πίσω τους σκάβουν το λάκκο τους.
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν παρεάκια στην τηλεόραση, είναι για την τηλεόραση. Όταν σβήνουν οι κάμερες, ο ένας καρφώνει τον άλλον. Και οι μεγαλύτερες προδοσίες, και το λέω με πλήρη επίγνωση, έχουν έρθει από ανθρώπους, τους οποίους έχουμε στηρίξει και έχουμε εμπιστευτεί. Δεν μιλάω μόνο για συνεργάτες έτσι και παρεάκια, μιλώ και για μεγάλες παρουσιάστριες μπροστά, μιλώ και για παρουσιαστές, οι οποίοι σε ανεβάζουν στο Θεό για να σε έχουν κοντά τους και πριν ο πετεινός λαλήσει, σε έχουν καρφώσει απέναντι», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όποιος είναι να ακούσει, άκουσε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This