«Μισό παιδί»: Νέα συγκλονιστική σειρά με την υπογραφή του Πάνου Κοκκινόπουλου

Must Read

Ο μετρ των αστυνομικών σειρών Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στη μικρή οθόνη και θα είναι πολύ επίκαιρος.

Η νέα σειρά που ετοιμάζει λέγεται «Μισό παιδί» και πρόκειται για ένα σίριαλ πάνω στο βιβλίο του Κορτώ, μία ιστορία μυστηρίου που συμβαίνει σε ένα ακριτικό χωριό του Εβρου και ταυτόχρονα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Αντώνης Ράπτης, δεκαεφτά χρόνων, αιματοκύλισε το Χρυσοδέντρι: μπήκε στην τάξη του μονοθέσιου σχολείου μ’ ένα κλεμμένο πολυβόλο, σκότωσε τον δάσκαλο και όλους σχεδόν τους φίλους του, κι έπειτα αυτοπυρπολήθηκε.

Το μακελειό συντάραξε το ακριτικό χωριουδάκι, αλλά η Αστυνομία έκλεισε τον φάκελο εν τάχει… Η μάνα του δράστη ξέρει ότι ο δολοφόνος και ο γιος της δεν ήταν το ίδιο πρόσωπο. Το μόνο θύμα της επίθεσης, που έχει ακόμη τις αισθήσεις του, πασχίζει να αρθρώσει την αλήθεια.

Ο Φίλιππος Σέξτος, ερασιτέχνης γραφιάς, ταξιδεύει στο χαροκαμένο Χρυσοδέντρι. Κάτι στην όλη υπόθεση δεν τον αφήνει σε ησυχία. Ποια είναι η πρώτη αδικία, η ρίζα του κακού;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This