Εξοργισμένη η Καίτη Φίνου: «Οι μισοί που έχουν τα μέσα είναι ατάλαντοι… πρώτη φορά μιλάω έτσι…»

Η γνωστή ηθοποιός το ξέσπασε για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Must Read

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προέβη η Καίτη Φίνου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram αναφορικά με το πως αντιμετωπίζουν ορισμένοι το γεγονός ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης βρίσκεται στην Α’ ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί λόγω των αυτοκτονικών τάσεων που είχε.

Η γνωστή ηθοποιός που έχει συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές με τον Σταμάτη Γαρδέλη την δεκαετία του 1980, πέταξε καρφιά προς αυτούς που μιλούν με υποτιμητικό τρόπο σχετικά με το πρόβλημα υγείας του.

«Μπράβο Σταμάτη.

Και το λέω γιατί είχες την ” μαγκιά” να κλείσεις τ’ αυτιά σε όσα λέγονται περί ψυχιάτρων, τρελοκομείων και να πας μόνος σου να νοσηλευτείς για να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία.

Σε περιμένουμε να επιστρέψεις….

*Υπάρχουν πολλοί εδώ έξω που σε περιμένουν με πολύ αγάπη!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια ανάρτησε μία φωτογραφία από μία ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Σταμάτη Γαρδέλη, τον Στάθη Ψάλτη και την Ρένα Παγκράτη, αφήνοντας υπονοούμενα για εκείνους που χρησιμοποιούν το σύστημα υπέρ τους.

«Τι να πω για την φώτο… Οι δύο έχουν φύγει απ’ την ζωή και τους άλλους δύο που αγωνίζονται χρόνια για μια θέση στο… σύστημα, δυστυχώς απορρίπτονται με μόνη δικαιολογία τη βιντεοκασέτα… γιατί αν πουν για ταλέντο.. οι μισοί που έχουν τα μέσα είναι ατάλαντοι… πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί και ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This