Γιώργος Κόρομι για Τριαντάφυλλο: «Άμα δει από κοντά τον Βασάλο θα τρομάξει»

Must Read

Για το Survivor για το οποίο γίνεται casting μίλησε ο Γιώργος Κόρομι στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» και αποκάλυψε πως ορισμένοι φίλοι του του ζητάνε την συμβουλή του καθώς δήλωσαν συμμετοχή.

«Υπάρχουν φίλοι μου που πέρασαν από δοκιμαστικό για το Survivor. Δεν έχω δεχτεί πρόταση. Έχω κάτσει ένα χρόνο στον Άγιο Δομίνικο, σε λίγο θα μου βγάλουν… ταυτότητα εκεί. Αν μου γινόταν πρόταση, θα τη σκεφτόμουν και φυσικά θα μπορούσα να κάνω μια συζήτηση. Αυτό που έγινε πέρυσι με το ίδιο ποσό σε όλους αδικούσε κάποιους», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο με τον οποίο όπως είναι γνωστό δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις ενώ τοποθετήθηκε και για την κόντρα του τραγουδιστή με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Μετά το Survivor δεν ξαναμιλήσαμε με τον Τριαντάφυλλο, είπαμε ότι δεν ταιριάζουμε και το κόψαμε εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε. Άμα δει ο Τριαντάφυλλος από κοντά τον Βασάλο θα τρομάξει. Θα του πει τα ίδια από κοντά;», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This