Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν κρύφτηκα, δεν τον χαιρέτησα τον άνθρωπο και δεν θα τον χαιρετήσω»

Must Read

Πολλά έχουν ακουστεί γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη αλλά και του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Πρόσφατα μάλιστα ακούστηκε πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα πάρει την θέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο ραδιόφωνο.

Για τα όσα ακούγονται κατά καιρούς μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και ισχυρίστηκε ότι: «Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά που γράφονται για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη ακόμα και να ήξερα όμως δεν θα έλεγα κάτι. Για εμένα είναι πάρα πολύ νωρίς να ξέρω, εγώ δεν μιλάω για αυτά γιατί την έχω πατήσει πολλές φορές. Τις ανακοινώσεις τις κάνουν τα κανάλια. Είναι αγενές να συζητάμε από τώρα τι θα γίνει του χρόνου».

Στην συνέχεια απάντησε στο ενδεχόμενο αν θα συνεργαζόταν ξανά με τη Φαίη Σκορδά τονίζοντας πως: «Με την Φαίη έχουμε μεγαλώσει μαζί, έχουμε μοιραστεί τα πάντα, καλά και κακά. Όταν νιώθεις άνετα με έναν άνθρωπο είναι ευχής έργον να συνεργάζεσαι».

Για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδεχόμενη συνεργασία με την Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο ίδιος εξήγησε: «Δεν είχα πρόβλημα να δουλέψω με κανέναν, είναι δουλειά, οπότε θα έβρισκα τα κοινά σημεία. Τον Γρηγόρη τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι ένα από τα μεγάλα κεφάλαια της ελληνικής της τηλεόρασης και θα ήταν ασέβεια να πω ότι δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του».

Κλείνοντας ο ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον Γιώργο Λιάγκα, μετά τη ρήξη στη σχέση τους.

«Εγώ δεν κρύφτηκα, δεν τον χαιρέτησα τον άνθρωπο και δεν θα τον χαιρετήσω. Δεν έχω κάτι να πω με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν με έχει πικράνει καθόλου η στάση του, προχωράμε», κατέληξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This