Σοφία Χατζηπαντελή για MSR: «Είναι πολύ καλή εμπειρία για εμένα αλλά δεν έχω την οικογένεια μου»

Must Read

Φήμες θέλουν την Σοφία Χατζηπαντελή να μην βρίσκεται του χρόνου στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Ένας λόγος είναι επειδή είχε άσχημη συμπεριφορά και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα.

Το μοντέλο ωστόσο ξεκαθάρισε πως: «Αγαπώ τα κορίτσια πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό, δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε».

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως: «Δεν ήταν να κάνω δεύτερη σεζόν έτσι κι αλλιώς. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Είναι πολύ καλή εμπειρία για εμένα αλλά όταν τελειώνω γυρνάω πίσω στο ξενοδοχείο. Είμαι μόνη μου εδώ, δεν έχω την οικογένεια μου. Είμαι τυχερή που έχω οικογένεια την Κατερίνα, τον Στέλιο, τα κορίτσια αλλά κουράστηκαν λίγο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This