I’m a celebrity get me out of here-Τάσος Ξιαρχό: «Μερικοί όμως από εδώ δεν έχουν παντελόνια, φοράνε φουστάνια»

Ο παίκτης που αποχώρησε και ο νέος αρχηγός!

Must Read

Στεναχωρημένος φαίνεται να είναι ο Τάσος Ξιαρχό με την επιλογή των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση καθώς θεωρεί πως το παιχνίδι είναι «στημένο».

Συγκεκριμένα μετά τις απαιτητικές δοκιμασίες που είχαν να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες του «I’m a celebrity get me out of here», τρεις από αυτούς έπρεπε να αναμετρηθούν μεταξύ τους για να παραμείνουν στο reality επιβίωσης.

Πρόκειται για τον Γιώργο Χειμωνέτο, την Αγγελική Ηλιάδη και το Νίκο Βαμβακούλα. Ο γνωστός χορευτής μιλώντας στον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα τόνισε πως επίτηδες βγάλανε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στον τάκο γιατί οι συμπαίκτες του δεν τον συμπαθούν, ενώ προέβλεψε και την αποχώρησή του.

«Δεν είναι η Ιωάννα το θέμα μου. Το σχέδιο είναι τόσο φθηνό και αντιγραφή κάποιου σχεδίου που είχαμε πιο παλιά. Το παιχνίδι είναι από εκεί, δεν είναι από εδώ. Το σχέδιο δεν είναι να χωριστώ εγώ με την Αγγελική, όχι, γιατί δεν θα χάσει η Αγγελική. Θα φύγει ο Βαμβακούλας σήμερα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Επειδή είναι τύπος και υπογραμμός και ουσιαστικά είναι μάγκας. Μερικοί όμως από εδώ δεν έχουν παντελόνια, φοράνε φουστάνια»

«Ίσως έχει να κάνει με αυτά που είχαμε συζητήσει και σε άλλο παιχνίδι ότι ο Νίκος έχει έρθει πιο κοντά με κάποια άτομα της κίτρινης ομάδας», σχολίασε ο παρουσιαστής.

«Είναι αληθινός ο Νίκος Ο Νίκος είναι αληθινός. Άσε τα κοντά και τα μακριά, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ξαφνικά διπλάρωσαν τον Πάτρικ, του είπαν ψέματα για τον Βαμβακούλα και ουσιαστικά τον πήρα στην πλευρά τους για να έχουν ακόμα έναν παίκτη να διώξουν την επόμενη εβδομάδα. Δεν τα συζητάμε πάρα πολύ, άστα» απάντησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Τελικά έπεσε μέσα στις προβλέψεις του αφού ο παίκτης που ηττήθηκε και αναγκάστηκε να φύγει από τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου, ήταν ο Νίκος Βαμβακούλας.
Αρχηγός της κίτρινης ομάδας έγινε ο Γιώργος Χειμωνέτος.
«Έκανα φίλους, δεν θα μου λείψουν οι Πράσινοι», τόνισε ο Νίκος Βαμβακούλας κατά την αποχώρησή του.
Ο Γιώργος Χειμωνέτος και η Αγγελική Ηλιάδη κατά την επιστροφή τους στο camp σκέφτηκαν να κάνουν μία πλάκα στον Τάσο Ξιαρχό και να του πουν πως η έχασε την δοκιμασία η Αγγελική Ηλιάδη την δοκιμασία ενώ ο Νίκος Βαμβακούλας αποχώρησε οικειοθελώς.
Ο χορογράφος στο άκουσμα ότι η φίλη του δεν θα βρισκόταν ξανά στο πλάι του αποφάσισε να αποχωρήσει μέχρι που τον σταμάτησε η ξαφνική άφιξη της τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This