Η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε με ποιον άνδρα θα συνδεθεί ερωτικά στο «Σασμό»

Eπιτέλους η "Στέλλα" θα βρει τον έρωτα

Must Read

H Ευγενία Σαμαρά, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ρόλο της ως “Στέλλα Καμαριωτάκη” στο σήριαλ “Σασμός”.

Η “Στέλλα Καμαριωτάκη” έχει περάσει πολύ δύσκολα στα ερωτικά της στις προηγούμενες σεζόν αφού χώρισε από όλους τους άνδρες με τους οποίους συνδέθηκε ερωτικά ωστόσο τώρα, θα μπει ένας νέος άνδρας στη ζωή της ένας εισαγγελέας τον οποίο θα υποδυθεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Είναι ο επίλογος της σειράς, θα δούμε αν θα είναι. Θα τελειώσει αυτή η ιστορία, λογικά θα έρθει και ο σασμός. Αλλάζουν τα πράγματα για τη Στέλλα, έρχονται νέες αφίξεις.

Το κορίτσι αυτό έχει περάσει δύσκολα στην ερωτική της ζωή και τώρα θα εμφανιστεί ένας άντρας στη ζωή της. Ένας νέος εισαγγελέας πολύ αυστηρός που τον μισεί. Μαλώνουν πάρα πολύ. Γνωρίζονται επεισοδιακά. Είναι ένας άνθρωπος της λογικής και η κοπέλα είναι πολύ με το συναίσθημα.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα υποδυθεί τον εισαγγελέα. Ξεκινήσαμε, κάναμε κάποια γυρίσματα και είναι πολύ ψαρωτικός. Δεν υπάρχει από την αρχή κάτι ερωτικό, υπάρχουν πάρα πολλά νεύρα. Είναι σε κόντρα, θα περάσει η ιστορία, θα έρθουν διάφορες υποθέσεις που θα τους φέρουν ίσως πιο κοντά; Δεν ξέρω! Ιδέες ρίχνω!», αποκάλυψε η Ευγενία Σαμαρά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This