Φάρμα: Ο Τσάμης έβγαλε εκτός ορίων τους συμπαίκτες του – Ρίγη συγκίνησης με το έπαθλο επικοινωνίας

Must Read

Ο Γιώργος Τσάμης θεωρείται το μαύρο πρόβατο για τους συμπαίκτες του αφού έχει τσακωθεί σχεδόν με όλους.

Πολλά απ’ όσα έχει πει ο 36χρονος ηθοποιός έχουν εκνευρίσει τους συμπαίκτες τους καθώς θεωρούν πως δεν τους σέβεται. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχει αναφερθεί στις οικογένειες των συμπαικτών του έστω και γενικευμένα, γεγονός το οποίο έχει ενοχλήσει τον Γιώργο Γιαννακίδη καθώς είναι μία ευαίσθητη χορδή για εκείνον.

Τα προβλήματα που έχουν με τον Γιώργο Τσάμη, βγήκαν στο προσκήνιο με αποτέλεσμα το κλίμα να οξυνθεί,

«Είσαι πολύ λίγος για να μιλάς για οικογένεια άλλων. Μίλησες για παιδάκια ρε φίλε, το ξέρεις;», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Γιαννακίδης στον Γιώργο Τσάμη, ενώ σε προσωπικό του cue στη Φάρμα ο νεαρός αγρότης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένα από αυτά που έχει πει στο παρελθόν είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι γονείς εργαλειοποιούν τα παιδιά τους σε μία δύσκολη στιγμή».

«Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να εργαλειοποιείς τα παιδιά και την οικογένειά σου κάθε φορά που αισθάνεσαι άβολα, για μένα είναι off. Δεν μίλησα για συγκεκριμένα άτομα», δικαιολογήθηκε ο Γιώργος Τσάμης από την πλευρά του.

Στην συνέχεια η συζήτηση πήγε στην κακοποίηση ζώου, για την οποία είχε κατηγορήσει το Νίκο Παρλάτζα, με τον ηθοποιό να πιστεύει πως μετά από αυτό ο αγρότης προσπάθησε να τον διαβάλλει,

«Εγώ θα στήσω πλεκτάνη για σένα; Εγώ ούτε που σε βλέπω, είναι καραγκιοζιλίκια αυτά που κάνεις. Η Φάρμα είσαι εσύ νομίζεις; Νομίζεις ότι εγώ κάθομαι και μιλάω για σένα; Εγώ ορκίζομαι εδώ σε ό,τι έχω ιερό ότι δεν έχω πει κουβέντα. Αυτά είναι στη φαντασία σου! Δεν είσαι άξιος ούτε να σε φτύσω!», είπε ο Νίκος Παρλάντζας όταν θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του κατά του Γιώργου Τσάμη.

«Τους χαζούς όλους τους μάζεψαν εδώ μέσα», σχολίασε ο Θεσσαλός κτηνοτρόφος στη Φάρμα.

Εκτός όμως από τις εντάσεις το χθεσινό επεισόδιο έκρυβε και πολλές συγκινήσεις. Στην Φάρμα έμεινε η τελική δεκάδα και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους μέσω βιντεοκλήσης.
«Όταν έφυγα έλεγε 4 λέξεις: μαμά, μπαμπά, παππού, γιαγιά. Σήμερα μου είπε για πρώτη φορά σ’ αγαπώ. Είναι κάτι που θα ήθελα να το ακούσω από κοντά. Δύσκολο να είσαι μακριά από το απόλυτο που έχεις. Για μένα η οικογένειά μου είναι τα πάντα μου, το στήριγμά μου», εξομολογείται στο προσωπικό του cue στη Φάρμα ο Γιώργος Γιαννακίδης συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά του.
«Ήταν χαρούμενος ο Γιωργάκης που με είδε, είχε να δει το πρόσωπό μου πολύ καιρό. Έχει μεγαλώσει, έχει γίνει άλλος τόσος», σχολίασε για την περίπτωση του γιου του ο Άλκης.
«Έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα κάθε μέρα, λες κι έχω κάνει κάτι κακό. Ένιωσα πολύ καλύτερα που τις είδα, ξέρω ότι είναι καλά, οπότε αυτό μου αρκεί», παραδέχθηκε για τη μητέρα και την αδελφή του ο Γιώργος Τσάμης ξεσπώντας σε κλάματα στο προσωπικό του cue μετά το έπαθλο επικοινωνίας στη Φάρμα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This