Φάρμα: Η 2η μονομάχος – Το ξεκαθάρισμα για την κακοποίηση ζώου: «H αγελάδα είναι θλιμμένη»

Must Read

Χαμός έχει γίνει στην γαλάζια ομάδα ύστερα από την απόφαση της Έλενας Καράμβαση να δώσει την ασυλία στον Γιώργο Τσάμη και έπειτα από τις ανυπόστατες κατηγορίες της Πηνελόπης και του Τσάμη ότι ο Νίκος κακοποίησε την αγελάδα.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης, όντας έξαλλος με την συμπαίκτριά του, η οποία μάλιστα είναι και η αρχηγός της ομάδας του, αρνήθηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες της και μάλιστα της είπε πως δεν θα φάει τυρί και δεν θα πιει γάλα από τα χέρια του, από την στιγμή που εκείνη δεν προσφέρει τίποτα στην Φάρμα.

Η γαλάζια ομάδα έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Οι λόγοι που έχουν έρθει σε αντιπαράθεση συζητήθηκαν και μπροστά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Χθες κατηγόρησαν τον Νίκο για κάτι πολύ σοβαρό» τόνισε αρχικά ο Γιώργος Γιαννακίδης για να συμπληρώσει, με μιας, ο Γιώργος Τσάμης: «Για κακοποίησης ζώου, της αγελάδας. Την χτύπησε».

«Αυτός είναι βαρύς χαρακτηρισμός και ποινικά κολάσιμο» αναφώνησε αμέσως ο Άλκης Λαδάς.

Ο Νίκος Παρλάντζας θέλησε να δώσει σαφή εξήγηση για όσα του καταλόγισε ο συμπαίκτης του.

«Θέλω να κάνω μια παρέμβαση και να πω κάτι. Όσον αφορά το σπρώξιμο, έχω δυο παιδιά. Να με πατήσει η αγελάδα, που κινδύνεψα δέκα φορές και οι κάμερες τα γράφουν όλα, την έσπρωξα και την απώθησα για να μην με πατήσει, αν θεωρείται ξύλο να δικαστώ και να αποχωρήσω από την Φάρμα. Κανένα πρόβλημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν αποδέχομαι τέτοιες συμπεριφορές», είπε ο Τσάμης. «Ο Τσάμης υπερβάλει φουλ», είπε στην κάμερα ο Βάιος.

«Η αγελάδα αυτήν τη στιγμή είναι θλιμμένη. Βελάζει καθημερινά», συμπλήρωσε ο Τσάμης.

«Επειδή ο Νικόλας έχει και μια εμπειρία με τα ζώα, είναι η δουλειά του, αν μπόρεσε να διαβάσει την επόμενη κίνηση της αγελάδας – πράγμα που δεν είχε συμβεί με την Μαρίλια στην αρχή όταν με πολύ αγάπη είχε πάει στο αλογάκι αλλά ήταν απρόσεκτη – την σέβομαι. Κι αν είδε την επόμενη κίνηση που θα έκανε η αγελάδα, το να την απωθήσει… Δεν ήμουν μπροστά, ξαναλέω» υπογράμμισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο νέο επεισόδιο για τη Φάρμα που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

«Είμαι εδώ για να εκφράζω την άποψή μου Λεωνίδα, δε σέβομαι την εμπειρία του Νίκου, αυτό που κάνει για εμένα είναι έγκλημα και τελειώνω εδώ πέρα, Είναι η δική μου άποψη», είπε ο Τσάμης.

«Αν διαπιστώναμε ότι κάποιος, απέναντι σε ένα ζωάκι, φέρεται όπως δεν πρέπει να φερόμαστε απέναντι στα ζωάκια, θα ήμασταν οι πρώτοι που θα προστατεύαμε το ζώο και θα διώχναμε τον παίκτη. Η κακοποίηση ζώου είναι βαρύ» πρόσθεσε ακόμα ο παρουσιαστής απαντώντας έτσι και στην έντονη διαφωνία που εξέφρασε ο Γιώργος Τσάμης

Στην συνέχεια ο Γιώργος Τσάμης μιλώντας στην κάμερα της Φάρμας άφησε να εννοηθεί πως ενδεχομένως να παίζει κάποιο ρόλο για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του παιχνιδιού.

Ήρθε η ώρα της δοκιμασίας την οποία έχασε η γαλάζια ομάδα. Έτσι λοιπόν η Ελεονώρα Κεσίδου αναγκάστηκε να επιλέξει ως δεύτερο μονομάχο μία συμπαίκτρια της και αυτή δεν ήταν άλλη από την Πηνελόπη Ορφανουδάκη, η οποία δεν τον πήρε και με πολύ καλό μάτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This