Η «βασίλισσα» Φουρέιρα σκότωσε τις «Μύγες» και… έσκισε τον Γρηγόρη (video)

Must Read

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά πριν δώσει την συνέντευξη θα έπρεπε να περάσει από τις περιβόητες «Μύγες».

Το τρίο Λαμπρόπουλος, Ράπτης και Πασσάς έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να θέσει πολύ πικάντικες ερωτήσεις. Στο παιχνίδι με το «σκίσιμο» φωτογραφιών της έδειξαν τη φωτογραφία του πρώην συντρόφου της, Γιώργου Σαμαρά και του κομμωτή, Τρύφωνα Σαμαρά.

Δείτε επίσης: Η Φουρέιρα απολαμβάνει το ατελείωτο τρολ της Soula Glamorous

Προφανώς και η Ελένη «έσκισε» τον πρώην της. Στη συνέχεια βέβαια ήρθαν τα «βογγητά», καθώς «Οι Μύγες» ζήτησαν από την τραγουδίστρια να αναπαραστήσει μια σκηνή.

Αναφορικά με τις πλαστικές που της έχουν χρεώσει η ίδια δήλωσε: «Είπα ότι έχω κάνει μία πλαστική… Μα αυτό έχω κάνει, μία πλαστική στο στήθος! Τι να πω ότι έχω κάνει και κάτι άλλο, επειδή το θέλεις; Τι έχει αλλάξει;

Η μύτη είναι ίδια στραβή, τα μάτια είναι όπως πάντα, τα φρύδια δεν υπήρχαν, τα είχα βγάλει, τι έχει αλλάξει ρε παιδιά;»

Η συνέντευξη τελείωσε με τις χορευτικές ικανότητες της τραγουδίστριας. Η Ελένη χόρεψε από παραδοσιακούς χορούς μέχρι και το περίφημο «loquita challenge».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This