Fame Story: Η ιδιαίτερη σχέση του Τίτο και της Αριστέας – Η συγκινητική αναφορά του Αντώνη Ρέμου για τον Παντελή Παντελίδη

Must Read

Ο Τίτο και η Αριστέα από τα πρώτα κιόλας επεισόδια φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά. Ενδεχομένως η κόντρα της Megkan και της Αριστέας να είχε ξεκινήσει γι’ αυτόν τον λόγο, αφού η Megkan είχε κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Τίτο λόγω της στενής παρέας του με την Αριστέα.

Ο Τίτο και η Αριστέα δεν έχουν πλέον εμπόδια και μπορούν να απολαμβάνουν την παρέα του ενός με του άλλου. Οι δυο τους μάλιστα χτες είχαν μία συζήτηση για την «ιδιαίτερη σχέση» τους επικρατώντας μία αμηχανία.

Στο σπίτι του Fame Story βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος για να συμβουλέψει τους μαθητές για την πορεία που έχουν πάρει. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παντελή Παντελίδη και στο μαγικό τρόπο που είχε στο να γράφει καλά τραγούδια τα οποία έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος.

«Το καλό τραγούδι είναι τι σημαίνει καλό για τον καθένα σας προσωπικά. Δηλαδή τι αντιπροσωπεύει εσένα από τραγούδι; Ένα ηπειρώτικο. Εσένα ένα ποπ τραγούδι που έχει την αλήθεια μέσα του. Ο Παντελής Παντελίδης είχε μια αλήθεια μέσα του. Δεν ήταν ούτε ο πιο μεγάλος στιχουργός ούτε ο πιο μεγάλος συνθέτης. Τέσσερα ακόρνα έβαζε, πέντε λέξεις έβαζε. Ο τρόπος όμως που έβαζε τα ακόρντα και τις λέξεις ήταν μοναδικός. Ήταν σαν να ραπάρει, ήταν ράπερ στο λαϊκό τραγούδι», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Ιστορίες που που τις είχε ζήσει με μια κοπέλα, είχε χωρίσει και ήταν βιωματικά τα τραγούδια του. Βέβαια μετά έγραφε κι άλλα αλλά τα πρώτα του, όλο το ξεκίνημα του, έγινε με βιωματικά τραγούδια. Μια ακόμα ιστορία για να κλείσω, που θέλω να την μοιραστώ μαζί σας».

«Ταξιδεύουμε με τον Παντελή και με δυο φίλους από τη Θεσσαλονίκη και βάζει και ακούμε τα τραγούδια του. Είχε τότε ένα τραγούδι, το «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα». Λέει «το έχω γράψει για έναν φίλο που έπαθε ένα ατύχημα και σκοτώθηκε». Του λέω «αδελφέ θα σου πω κάτι. Αυτό είναι το κομμάτι σου». Και δυστυχώς μετά από χρόνια έγινε το κομμάτι του. Δηλαδή όταν έφυγε ο Παντελής» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This