Θέμις Μπαζάκα για τις δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις: «Eίναι θέματα που δεν μπόρεσαν να τα λύσουν ούτε πολιτικοί»

Όσα είπε για τον σάλο που προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε, περί θρησκευτικών.

Must Read

Η Θέμις Μπαζάκα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε κάνει μία δήλωση που είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός είχε πει μεταξύ άλλων πως «πρέπει να γίνει η σεξουαλική εκπαίδευση στο σχολείο, πρέπει να πάψουν τα θρησκευτικά».

Οι ιερείς εξοργίστηκαν με αυτήν την δήλωση και ζήτησαν τον αφορισμό της. Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» σχολίασε την τροπή που πήρε το θέμα τονίζοντας πως θα συνεχίσει να λέει την γνώμη της αλλά με πιο προσεκτικό τρόπο.

«Το να λες μια γνώμη και να πέφτει ένα πλήθος αγριεμένο επάνω σου, δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Από την άλλη δεν θέλω να μπω και σε αντιπαράθεση», ανέφερε η Θέμις Μπαζάκα για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Με σόκαρε αυτό. Βέβαια είχα και φοβερή υποστήριξη, δεν το συζητάω. Δηλαδή με σταματούσαν στο δρόμο και μου έλεγαν πως “επιτέλους, κάποιος λέει κάτι”. Δεν θέλω όμως, αυτά είναι θέματα που κατάλαβα ότι δεν μπόρεσαν να τα λύσουν ούτε πολιτικοί.

Για να τελειώνει όμως αυτό το θέμα, συγγνώμη. Εγώ μίλησα για μια σειρά, η οποία διαπραγματεύεται τέτοια πράγματα, για το Milky Way και μίλησα μόνο για αυτή τη σειρά. Πήραν από τη συνέντευξη διάφορα και αυτό εισχώρησε στον κοινωνικό ιστό κάπως αλλιώς», ανέφερε η Θέμις Μπαζάκα.

«Εγώ θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου, ίσως, με άλλον τρόπο και σε άλλη στιγμή. Έχω γίνει πιο προσεχτική», κατέληξε η Θέμις Μπαζάκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This