Survivor 2024: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε τις ριζικές αλλαγές στο reality

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Must Read

To Survivor 2024 θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις για μαχητές και διασήμους.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται στην Ελλάδα για το τελικό casting από το οποίο θα επιλεχθούν οι τελικοί παίκτες που θα μπουν στο φετινό Survivor και σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Fay’s Time” ανακοίνωσε τις ριζικές αλλαγές που θα γίνουν στο παιχνίδι. Για παράδειγμά, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού στις αποχωρήσεις και το “Survivor” θα είναι πολύ πιο αγωνιστικό. Οι ομάδες θα είναι Διάσημοι και Μαχητές, ενώ θα δούμε να επιστρέφουν στο παιχνίδι και παίκτες από προηγούμενους κύκλους.

“Σήμερα είναι το τελευταίο casting. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιες παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες. Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών” είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This