Παύλος Χαϊκάλης: «Είναι κάποια πράγματα που όντως δεν πρέπει να ειπωθούν γιατί θα πέσουμε στο ίδιο επίπεδο»

Must Read

Για τη νέα αρχή που έκανε στην επαρχία μίλησε σήμερα το πρωί ο Παύλος Χαϊκάλης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» δηλώνοντας πως είναι πιο καλά από ποτέ.

«Η ζωή μου στο Κατάκολο είναι πολύ ωραία και ήρεμη. Δεν ασχολούμαι επαγγελματικά με την αστρολογία, πιο πολύ ερευνητικά θα έλεγα», είπε αρχικά ο πρώην ηθοποιός.

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έκανε μετά από καιρό ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε στο ελληνικό metoo τονίζοντας πως «αν αρχίσω να μιλάω, θα δώσω τροφή για 50 χρόνια, είναι μικρός ο χώρος, γνωριζόμαστε».

«Είναι κάποια πράγματα που όντως δεν πρέπει να ειπωθούν γιατί θα πέσουμε στο ίδιο επίπεδο. Κάθε εμπόδιο είναι για καλό», εξήγησε στην εκπομπή του Open.

Τέλος ο Παύλος Χαϊκάλης ρωτήθηκε και για το αν θα ήθελε να συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική σειρά και απάντησε: «Δεν υπάρχει κάποια σειρά που θα ήθελα να συμμετάσχω. Έχει πολύ δράμα, δεν υπάρχει καθόλου κωμωδία. Αυτά είναι για τους νέους να προχωράνε και να κάνουν τα βήματά τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This