Η πρωτοβουλία του Open για στήριξη ηλικιωμένων τα φετινά Χριστούγεννα

Must Read

Αυτά ταoτο Open ανοίγει την αγκαλιά του στην τρίτη ηλικία! Με μία δράση κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, το Open στηρίζει ηλικιωμένους μοναχικούς συνανθρώπους μας, φέρνοντας τα Χριστούγεννα σε 500 ευάλωτα νοικοκυριά!

H πιο γιορτινή εποχή του χρόνου έφτασε και το Open στέκεται ακόμα μια φορά κοντά σε ευάλωτους συνανθρώπους μας με πράξεις αλληλεγγύης και ουσιαστικής ενίσχυσης.
Αυτή τη χρονιά αγκαλιάζει με φροντίδα ανθρώπους ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη, φέρνοντας θαλπωρή στα νοικοκυριά τους με βασικά είδη, τρόφιμα, γλυκά, δώρα, αλλά και συντροφιά.

Την περίοδο αυτή που όλοι ερχόμαστε πιο κοντά, δυστυχώς φαντάζουν ακόμα πιο απομακρυσμένα και αποκομμένα κάποια σπίτια με ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, άπορους, ξεχασμένους από οικογένειες ή και ολομόναχους στη ζωή. Παππούδες και γιαγιάδες, ανήμποροι, βιώνουν ακόμα πιο έντονα τον κοινωνικό αποκλεισμό και την απομόνωση.
Εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα εταιρικής ευαισθησίας και ευθύνης «Ανοίγουμε Αγκαλιά», το Open, μαζί με πολύτιμους συνοδοιπόρους, θα πλαισιώσει με πράξεις ζεστασιάς 500 νοικοκυριά από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Ετσι, θα δημιουργήσει 500 πακέτα με διάφορα προϊόντα από μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και για το σπίτι, τα οποία θα διανεμηθούν με επισκέψεις από τα πρόσωπα και τους εργαζομένους του σταθμού στα αντίστοιχανοικοκυριά.

Στους ανθρώπους αυτούς, που θα επιλεγούν με βάση τα στοιχεία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» των δήμων και με τη σύμφωνη γνώμη τους, θα παραδοθεί απευθείας στον χώρο τους ένα πλούσιο εορταστικό πακέτο με προϊόντα που φέρουν το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και είδη περιποίησης.

Αρωγοί και πολύτιμοι συμπαραστάτες στη σημαντική αυτή δράση ανθρωπιάς είναι οι:

  • πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας από 17 εταιρίες-μέλη της για το πλούσιο γιορτινό πακέτο
  •  Εθελοντική Οργάνωση Humanity Greece που στηρίζει σταθερά ευπαθείς ομάδες της χώρας
  • ο συνεταιρισμός Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ 18300

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία των 500 πακέτων θα γίνει στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece από εθελοντές της οργάνωσης, εργαζομένους και πρόσωπα του Open.

Παράλληλα, με τη δέσμευση ότι η ενέργεια «Ανοίγουμε την Αγκαλιά μας στην Τρίτη Ηλικία» θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, το Open με καμπάνια σε τηλεόραση και ραδιόφωνο στοχεύει να ευαισθητοποιήσει το κοινό στις ιδιαίτερες ανάγκες των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας, ώστε σταδιακά καθένας από μας να δείξει την αγάπη και τη φροντίδα του στη γενιά που μας μεγάλωσε και τώρα βρίσκεται στο περιθώριο.

Οι εταιρίες-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι οι: Agrino, Λουξ, ΗΛΙΟΣ, Ζύμη Ψαχνών, SKAG, KYKNOS, Βιολάντα, Endless EC, Ελληνικά Εκλεκτά Ελαια, ΧΙΩΝ, Μύλοι Θράκης, Cartontec, DOMUS, Forlabels, SEPTONA, Coffee Island, Οικογένεια Χριστοδούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This