My Style Rocks – Λύγισε η Σοφία Χατζηπαντελή: «Λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν αλήθεια»

Must Read

Δεν υπάρχει επεισόδιο στο My Style Rocks που να μην έχουν τσακωθεί οι διαγωνιζόμενες. Αυτήν την φορά η Μορτασία κατηγόρησε τη Αμάντα ότι μαγειρεύει τις βαθμολογίες καθώς έβαλε 5 στην Διονυσία με την οποία έχουν γίνει φίλες.

Η Σοφία Χατζηπαντελή στεναχωρήθηκε βαθιά από την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις παίκτριες και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
«Ήθελα να πω πρώτα… Όταν ήρθα εδώ, δεν κατάλαβα πόσες μεγάλες γυναίκες σε ηλικία μας βλέπουν σαν ένα escape, που είναι μόνες τους στο σπίτι και θέλουν μία παρέα. Προ πάντων τώρα που είναι και τα Χριστούγεννα και μας βλέπουν θέλουν κάτι πιο χαρούμενο…», είπε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή και συνέχισε στο My style rocks: «Εγώ μιλώ για τις κοπέλες που τσακώνονται έτσι. Λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν αλήθεια γιατί έχουμε θείες, γιαγιούλες και μία που είναι 87 χρονών και είναι μόνη της και αυτή είναι η χαρά της στην ημέρα της. Αν είναι μόνη της, δεν θέλω να σας βλέπει έτσι να μαλώνετε. Δεν σας βλέπουν για να μαλώνετε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This