Το «Survivor»…τρώει τους «Πανθέους» από την prime time

Must Read

Τσουνάμι αλλαγών σε όλη τη βραδινή ζώνη του Σκάι φέρνει το «Survivor», εκτοπίζοντας τη σειρά εποχής «Οι Πανθέοι» από το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέτει βέτο και ζητά όλη την prime time από την εκκίνησή της, στις 21.00, ενώ ο Σκάι, που έχει καεί η γούνα του με τις χαμηλές επιδόσεις όλων των φετινών προγραμμάτων της βραδινής ζώνης έως τώρα, δίνει το πράσινο φως -όπως λέγεται- στα σχέδια του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σκάι αποφάσισε να παραχωρήσει την prime time στο «Survivor» για τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, Κυριακή με Τετάρτη από τις 21.00, και να βγάλει τους «Πανθέους» από το κάδρο. Οσο για το πού θα μετακινηθεί η σειρά εποχής; Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τους «Πανθέους» να περιορίζονται από τη σχεδόν καθημερινή μετάδοση Δευτέρα με Πέμπτη σε μόλις μία ημέρα την εβδομάδα, την Πέμπτη, πιθανόν με διπλό επεισόδιο.

Στιγμιότυπο από το σίριαλ «Οι Πανθέοι»

Στο παρασκήνιο του ριάλιτι επιβίωσης οι 24 παίκτες του «Survivor» θα αναχωρήσoυν πριν από την Πρωτοχρονιά για τον Αγιο Δομίνικο, όπου οι εγκαταστάσεις αλλά και οι στίβοι μάχης έχουν ανακαινιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ολγα Πηλιάκη για τη συμμετοχή τους στην ομάδα των «Διασήμων», ενώ πολύ κοντά είναι και η Μαρία Αντωνά. Παράλληλα, συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Τζέιμς Καφετζή.

Το φαβορί του «Survivor 4», που αποχώρησε οικειοθελώς το 2021, δεν είχε ολοκληρώσει τότε ομαλά τη συνεργασία του με την εταιρία παραγωγής και μάλιστα λίγο έλειψε οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες. Τώρα υπάρχει σύγκλιση σε πολλά σημεία, αλλά όχι σε όλα… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης ζητά εφάπαξ ποσό ανεξάρτητα από τη διάρκεια παραμονής του στον Αγιο Δομίνικο. Η εκτίμηση είναι πως μεταξύ των δύο πλευρών θα υπάρξει τελικά συμφωνία, καθώς δεν μετρούν οι επιδόσεις του Τζέιμς μόνο στους στίβους μάχης, αλλά και στο κομμάτι του ριάλιτι.

Ακόμη τρία νέα πρόσωπα βρέθηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας και φέρεται ότι περνούν από ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Αυτά είναι ο Δημήτρης Βλάχος, ο Σάββας Πούμπουρας και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ο Δημήτρης Βλάχος και ο Σάββας Πούμπουρας έχουν κάνει ήδη προφορική συμφωνία με τον Σκάι για να αξιοποιηθούν σε κάποια προγράμματα την επόμενη σεζόν, αφού συμμετέχουν στο ριάλιτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This